SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

Última sessió prèvia a la Copa del Llista

La plantilla es va entrenar ahir a Mollerussa i avui es desplaça a la Corunya || Debuta demà contra el Caldes

Els jugadors del Lleida Llista, ahir durant l’entrenament a Mollerussa.

Els jugadors del Lleida Llista, ahir durant l’entrenament a Mollerussa.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista es va exercitar ahir a Mollerussa en la que va ser la seua última sessió d’entrenament abans de partir avui cap a la Corunya, on l’equip lleidatà demà debuta davant del Caldes (13.00) a la Copa del Rei d’hoquei. El club ha preparat la competició, que es disputa sobre pista de parquet, a Alpicat, després d’arribar a un acord amb aquest club, però el fet que els dimarts no hi hagi horaris disponibles per a hoquei al pavelló d’Alpicat va fer que l’equip d’Albert Folguera s’entrenés ahir a Mollerussa. L’expedició lleidatana agafarà avui un vol a la Corunya a les 19.10 i arribarà a l’hotel sobre les 21.00.

Albert Folguera explicava ahir, després d’aquesta sessió, que “es palpa en l’ambient que estem davant d’una competició diferent. Hi ha més nervis, més intensitat i ganes de competir. I a això anem. A veure què passa. Estan tots els jugadors molt posats”.

Els lleidatans obren la competició a les 13.00 i el Liceo-Voltregà completa demà la primera jornada

L’entrenador de l’equip lleidatà no creu que hagi de ser un inconvenient haver de jugar el primer partit de la competició. “Prefereixo jugar el primer partit que l’últim de la primera ronda, perquè llavors l’espera es fa llarga”, valorava. “Arribarem a l’hotel, descansarem, ens llevarem, farem la sessió de vídeo i a competir. És una final, per la qual cosa sortirem a jugar al màxim, no hi ha res a reservar”, va afegir.

Tampoc no li sembla un inconvenient l’hora, les 13.00. “No hi ha gaire diferència amb l’horari en el qual juguem a Bell-lloc”, valorava.

A banda del Caldes-Llista, la primera jornada es completa amb l’enfrontament Liceo-Voltregà (20.45) i, divendres, es completen els quarts amb el Reus-Girona (13.00) i Barça-Noia (20.45).

tracking