SEGRE

ESPORTS

El Barça també acomiada Guillermo Amor

Guillermo Amor, director de relacions institucionals del Barcelona, després de la reunió a la RFEF.

Guillermo Amor, director de relacions institucionals del Barcelona, després de la reunió a la RFEF.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va anunciar aquest divendres la rescissió del contracte de Guillermo Amor, director de Relacions Institucionals i Esportives des d’octubre de 2017 i portaveu del club després dels partits del primer equip i dels sortejos de la Lliga de Campions.

Amor, un dels símbols de la pedrera blaugrana, havia ocupat, en diferents etapes, diversos càrrecs en el club català, al qual precisament va tornar amb Joan Laporta com a president per convertir-se en el director de La Masia.

Ara, en la segona etapa de Laporta com a dirigent, torna a deixar el Barça, a conseqüència de la profunda renovació en tots els estaments esportius de l’entitat que està duent a terme el president.

L’adeu de Guillermo Amor coincideix amb el de l’entrenador del Barça B, Francisco Javier García Pebre, també acomiadat avui malgrat tenir un any més de contracte.

A ambdós, el FC Barcelona ha volgut agrair-los, a través d’un comunicat, "la seua professionalitat, compromís, dedicació i el tracte sempre positiu i proper cap a tots els estaments que conformen la família blaugrana" i desitjar-los " sort i èxits en un futur". EFE

tracking