SEGRE

MOTOCICLISME MOTOCRÒS

Adrià Monné, amb Espanya a l'Europeu

El lleidatà corre les primeres proves a Gran Bretanya i Itàlia

Monné, durant l’última prova de l’Estatal a Motorland.

Monné, durant l’última prova de l’Estatal a Motorland.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Adrià Monné ha estat seleccionat per formar part de l’equip nacional júnior de motocròs que disputarà el Campionat d’Europa de l’especialitat, que arranca d’aquí a dos setmanes al Matterley Basin Grand Prix Track de Winchester, a Anglaterra.

El pilot de Bellpuig, de 16 anys, suplirà el lesionat Edgar Canet, que està en plena rehabilitació d’una lesió. De moment competirà en les dos primeres proves del certamen, a la Gran Bretanya i Itàlia, encara que no es descarta que la seua participació s’allargui alguna cursa més.

Problemes mecànics el van privar del triomf a Aragó, perdent el liderat de MX125

Aquesta és la segona vegada que Monné competirà amb la selecció espanyola. En la seua primera experiència, a la Coupe de l’Avenir, a Bèlgica, es va proclamar campió amb l’equip de MX85 i subcampió en el còmput general. Ara afronta la seua segona cita amb l’objectiu de deixar-se veure per fer el salt a algun equip professional. “Intentaré donar el màxim, disfrutar i aprendre molt, perquè el nivell sempre és molt alt. És una bona oportunitat per deixar-se veure, ja que són proves que segueixen molts equips”, explica.

Monné, pilot del Moto Club Segre, ja ha competit a l’Europeu a nivell privat amb bons resultats, aconseguint diversos podis i alguna victòria el 2015 en la categoria MX65. La seua projecció, no obstant, va es va veure una frenada fa tres anys quan es va fracturar la tíbia, una lesió que el va deixar pràcticament inactiu durant més d’un any.

Va tornar poc abans que esclatés la pandèmia i ha estat aquesta temporada quan ha recuperat la seua millor versió, sobretot en el Campionat d’Espanya de MX125, que fins diumenge passat liderava la general. Uns problemes mecànics el van privar de lluitar pel podi i això el va fer baixar fins a la tercera posició de l’Estatal, a 19 punts del liderat quan en falten encara tres carreres per disputar-se.

Monné, durant l’última prova de l’Estatal a Motorland.

Monné, durant l’última prova de l’Estatal a Motorland.

tracking