SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Carnets a meitat de preu per als socis del Lleida Esportiu que renovin

El Lleida introdueix un abonament familiar per a 2 adults i 2 menors per 260 €

Gabri, el nou tècnic del Lleida que promet il·lusionar l’afició.

Gabri, el nou tècnic del Lleida que promet il·lusionar l’afició.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu està decidit a premiar una temporada més la fidelitat dels abonats de pedra picada i ahir, al comunicar la nova campanya d’abonaments després del descens a la Segona RFEF, va anunciar que els que renovin el carnet tindran una rebaixa del voltant del 50% –això sí, sempre que facin la renovació des de ja mateix fins al 2 de juliol com a data límit– respecte als preus per als quals es donin d’alta aquesta temporada. La nova campanya d’abonaments dona continuïtat a la de la passada temporada i el lema principal continua sent: “...I el cel segueix sent blau”.

Excepte el carnet vip, que continuarà costant 375 euros, els actuals abonats que renovin el carnet pagaran 150 euros per una llotja (295 euros els abonats de nou encuny); 115 euros per Tribuna (225 per als nous); 80 euros per Lateral (160 per als nous); 55 euros per Gol (105 per als nous); 40 euros la Grada d’Animació (80 per als nous); 30 euros els carnets de Som i Serem (11-17 anys) (55 euros per als nous); i 5 euros per a l’abonament infantil (2-10 anys) (10 per als nous). Els nadons fins a un any tindran carnet gratuït en ambdós casos.

Als carnets de jubilats les llotges costaran per als que renovin l’abonament 125 euros i per als nous, 250; els seients de Tribuna valdran 90 euros i per als que es donin d’alta 180; i a Lateral els jubilats pagaran 60 euros i els que es treguin ara el carnet, 115.

Val a recordar que els preus per als nous abonats són els que hi ha des de fa uns anys, excepte pel que fa a l’atípica passada temporada, marcada per la Covid, en la qual es van rebaixar un 10%.

A més, el club ha introduït de cara a la nova temporada una novetat. Posarà a la venda un carnet familiar a la grada de Lateral a un preu de 260 euros. Aquest carnet inclou dos adults i fins a dos menors de 18 anys.

tracking