SEGRE

HOQUEI PATINS EUROPE CUP

El Llista prepara a Galícia el seu debut europeu

Entrenament a la Corunya després de l'eliminació en quarts de la Copa

Carlos Trilla conversa amb Albert Folguera durant l’entrenament al pavelló Monte Alto.

Carlos Trilla conversa amb Albert Folguera durant l’entrenament al pavelló Monte Alto.ALBA TARRÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista va iniciar ahir la preparació de les semifinals de la Europe Cup en un escenari gens habitual, el pavelló Monte Alto de la Corunya. L’eliminació de dijous a quarts de final de la Copa davant del Caldes (5-4) i tenir programada la tornada amb avió per demà va provocar que el cos tècnic es decantés per iniciar les sessions a la pista en la qual habitualment juguen els seus partits el Dominicos i el Borbolla.

El capità Andreu Tomàs va dir ahir que “per a nosaltres és molt positiu, ja que durant tota la temporada amb prou feines hem tingut temps per conviure. A més, ja hem girat full junts de l’eliminació, no marxes a casa amb la derrota ficada al cos. Comencem a preparar Europa, veurem els partits dels equips que podem tenir com a rivals i passarem més temps units. Crec que és una cosa que ens va molt bé a tota la plantilla”, va afegir el jugador del Llista després de 90 minuts d’entrenament.

Sobre el favorit del torneig, que arranca el divendres 18 –els llistats juguen les semifinals el dissabte 19–, el capità va assenyalar que “tots els equips tindran les seues opcions. Caldes, Igualada, Girona i nosaltres tenim armes per poder guanyar. Però crec que serà un torneig igualat, com ho ha estat tota la temporada”.

Barça i Reus accedeixen a semis de Copa del Rei Barça i Reus es van classificar ahir per a les semifinals de Copa del Rei al vèncer el Noia (6-3) i el Girona (7-6), respectivament. Ambdós s’enfrontaran avui a Riazor a les 20.00. A la Copa de la Reina van passar el Cerdanyola, que va superar Las Rozas (7-5), i el Palau, que es va imposar al Bigues i Riells per un clar 8-2.

Carlos Trilla conversa amb Albert Folguera durant l’entrenament al pavelló Monte Alto.

Carlos Trilla conversa amb Albert Folguera durant l’entrenament al pavelló Monte Alto.ALBA TARRÉS

tracking