GOLF AMATEUR

Francisco Leiva i Juan Luis Ferraz, a la final del Mercedes Trophy

Després de jugar-se el Nayper Motor a Raimat

El circuit que patrocina la firma automobilística Mercedes-Benz va arribar ahir al camp de Raimat.SEGRE

Francisco Leiva, en hàndicap inferior, i Juan Luis Ferraz, en hàndicap superior, van aconseguir ahir en el torneig Nayper Motor, disputat al camp del Raimat Golf Club, la classificació per a la final estatal del circuit Mercedes Trophy.

Un total de 140 jugadors van participar en el torneig del concessionari automobilístic lleidatà que està integrat dins del considerat com un dels circuits més prestigiosos del calendari amateur de golf.

És el circuit amateur més prestigiós i consta de 26 tornejos en diferents camps espanyols

Quant als resultats en les diferents categories, Francisco Leiva va ser el guanyador en categoria sènior indiferent amb 45 punts. En hàndicap inferior es va imposar Josep Maria Mateo amb 45 punts, seguit de Fernando Teixidó amb 43. En hàndicap superior va vèncer Ramon Juan Cortés amb 43 punts, seguit de Juan Luis Ferraz amb 42. La marca Ecco regalava al guanyador un parell de sabates de golf.

Pel que fa als premis especials, el que va col·locar la bola més propera al forat 4 va ser Ramon Requesens; al forat 6 Xavier Roca; i el 17 Miguel Buitrón. Els premis a les boles més properes estan patrocinats per Smart, Mercedes-Benz Financial Services i la Fundació Seve Ballesteros, que atorgava una invitació al torneig que es disputarà el 5 de novembre a Pedreña (Cantàbria).

Quant al driver més llarg en dones es va imposar Ares Boira i en el d’homes, Joan AlbertArqués. Aquest premi el patrocinava la firma de material de golf TaylorMade.

El circuit Mercedes Trophy 2021 consta de 26 tornejos, inclòs el de la fase estatal que tindrà lloc al juliol, mentre que la final mundial es disputarà a l’octubre a Stuttgart (Alemanya), seu central de la marca automobilística.