SEGRE

DEPORTES

Itàlia comença esclafant

Va ser superior a Turquia, un rival ultraconservador, encara que només un autogol de Demiral va desembussar el partit inaugural de l'Eurocopa || Immobile i Insigne sentencien per a l''azzurra'

Els jugadors d’Itàlia celebren el segon gol davant Turquia, obra de Ciro Immobile.

Els jugadors d’Itàlia celebren el segon gol davant Turquia, obra de Ciro Immobile.EFE/EPA/ETTORE FERRARI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Itàlia va obrir ahir l’Eurocopa amb un contundent triomf (0-3) davant de Turquia, una prestació autoritària que van decidir un gol en pròpia meta de Demiral i les dianes d’Immobile i Insigne. L’equip de Roberto Mancini, que tornava a una gran cita internacional després de la seua absència al Mundial de Rússia 2018, es va regalar una golejada i una gran solidesa defensiva.

Va acabar triomfant la tècnica d’Itàlia davant el poder defensiu turc, malgrat que els homes de Senol Gunes van ser capaços de tancar bé els espais i dificultar el treball dels azzurri, que arribaven després d’una fase de classificació immaculada, amb 10 victòries en 10 partits. Els homes de Mancini van crear un bon volum d’oportunitats, amb combinacions d’alta qualitat, com la triangulació que va alliberar una rematada d’Insigne, que va acabar fora.

També amb bones accions a pilota parada, com la que va acabar amb un cop de cap de Chiellini aturat pel porter Cakir. Però la igualtat va seguir en el marcador al descans, malgrat que Turquia arrisqués per un possible penal per unes mans de Celik que el col·legiat va decidir no xiular.

Va haver de ser una desafortunada desviació de Demiral, defensa de la Juventus, al començament de la segona meitat, el que va trencar la igualtat en el xoc de l’Olímpic i va inaugurar el compte golejador de l’Eurocopa (0-1). Itàlia va apretar a la recerca del segon i el premi li va arribar en el 66, per mitjà d’Immobile (0-2).

Itàlia va controlar els ritmes, moure la pilota i esperar el moment correcte per culminar la seua gran nit. Aquell moment va arribar en el 80, quan Immobile va oferir a Insigne una perfecta pilota perquè el davanter napolità fulminés el porter amb la cama dreta (0-3).

Van 9 victòries consecutives, totes sense rebre un gol. Una empenta important per arribar a la cita amb Suïssa de dimecres amb plena confiança.

Els jugadors d’Itàlia celebren el segon gol davant Turquia, obra de Ciro Immobile.

Els jugadors d’Itàlia celebren el segon gol davant Turquia, obra de Ciro Immobile.EFE/EPA/ETTORE FERRARI

tracking