SEGRE

FUTBOL BASE

El Barça fitxa dos jugadors de Lleida

El club blaugrana fitxa dos jugadors de l'Atlètic Segre, l'infantil Àlex Campos i el benjamí Lluc Dolcet || Centrecampistes de gran intel·ligència en el joc

El jugador infantil Àlex Campos.

El jugador infantil Àlex Campos.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona ha tornat a pescar al planter lleidatà i acaba d’incorporar dos joves talents de l’Atlètic Segre per a la temporada vinent. Es tracta dels centrecampistes Àlex Campos, jugador infantil que malgrat ser de primer any ha jugat a la Divisió d’Honor d’aquesta categoria, i Lluc Dolcet, benjamí de primer any.

Campos i Dolcet actuen com a migcampistes i destaquen per tenir una molt bona interpretació del joc posicional –un tret característic del futbol formatiu del Barça que va introduir Johan Cruyff–, amb gran capacitat per prendre decisions que afavoreixin la possessió de la pilota i amb ampli ventall de recursos tècnics que els fan deixar anar la pilota ràpidament i de forma eficaç.

El club de Cappont i el blaugrana tenen firmat un conveni de col·laboració des del 1998

Tots dos segueixen els passos d’unes altres dos joves promeses del club de Cappont que van recalar la passada temporada a l’entitat blaugrana com Ibrahima Touré i Marc Martínez (aquest a més duia a terme sessions de tecnificació al Barça Academy ubicat a Torrefarrera). Tots dos han jugat aquesta temporada a l’aleví D blaugrana de primer any.

Val a recordar que l’Atlètic Segre compta amb un conveni de col·laboració amb el Barça dels considerats d’elit, l’únic club que el té d’aquestes característiques en terres lleidatanes i que es va firmar per primera vegada el 1998. Durant tots aquests anys s’ha produït un gran transvasament de jugadors cap al Barça a causa del model futbolístic amb què treballa el club de Cappont.

És un model de club que interrelaciona el treball estructurat en mètodes d’entrenament amb aspectes de creixement emocional i de construcció personal recollits en un mètode esportiu (Eureka) i un altre de formatiu (Bubbles).

Segons un dels coordinadors del club, Enric Barri, “implementem el model Eureka en edats primerenques, en què aprenem a entrenar-nos i a competir, potenciant el desenvolupament motriu dels joves futbolistes. En aquestes edats cal contextualitzar els errors com esglaons positius de creixement”.

El jugador infantil Àlex Campos.

El jugador infantil Àlex Campos.SEGRE

tracking