SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça publicita la venda de la samarreta del neerlandès Depay

Wijnaldum diu que el PSG va ser “més ràpid”

Depay, durant un entrenament amb la selecció neerlandesa.

Depay, durant un entrenament amb la selecció neerlandesa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La botiga oficial del FC Barcelona va publicitar ahir la venda de la samarreta del neerlandès Memphis Depay malgrat que, oficialment, no ha estat anunciat com un fitxatge, tot i que el seu nom sona insistentment des de fa mesos. Després de publicar-la, el club la va retirar al cap de poc, encara que alguns comptes de Twitter ja havien recollit la captura de pantalla amb la peça. La interpretació d’aquest “error” es va atribuir al fet que o bé ja està tancat el fitxatge, pendent únicament de fer-lo públic, o ja es considera imminent.

D’altra banda, el capità de la selecció dels Països Baixos, Geroginio Wijnaldum, que va negociar amb el Barcelona, però acaba d’anunciar que jugarà la temporada que ve al PSG, va explicar ahir que va ser “molt difícil” elegir, però que el club francès va ser una mica més ràpid i el va seduir amb el seu projecte.

“Va ser molt difícil. Vaig negociar durant cinc setmanes, fins que vaig prendre una decisió final. Al PSG van ser una mica més ràpids i el projecte que tenien em cridava. Va ser una decisió difícil perquè el Barcelona estava molt interessat en mi”, va dir el ja exjugador del Liverpool, de trenta anys. “Vaig haver de prendre algunes decisions difícils, sí, va ser molt difícil. Són dos clubs grans, molt grans. I voldries jugar per als dos. Però al final em vaig decidir pel PSG. Va ser un gran alleujament poder prendre la decisió abans que comencés l’Eurocopa”, va dir Wijnaldum, que ha firmat amb el PSG fins al 2024.

El central francès Clément Lenglet diu que algunes crítiques a Griezmann no són raonables

D’altra banda, el francès Clément Lenglet va defensar el seu company Antoine Griezmann. “Ha fet molt bona campanya i, de vegades, no se’l jutja de forma raonable”, va comentar. “És un dels millors del món i per això sempre s’espera molt d’ell.”

tracking