SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El CB Lleida busca donatius per pujar

Campanya de finançament col·lectiu per obtenir 7.000 €

L’equip lleidatà s’ha proclamat campió de Catalunya.

L’equip lleidatà s’ha proclamat campió de Catalunya.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta directiva del CB Lleida i les jugadores de la seua primera plantilla han decidit encetar una campanya de finançament col·lectiu per aconseguir recursos amb què cobrir el cost de les dues fases d’ascens que ja han disputat i la que els espera la setmana que ve amb un premi històric en joc: pujar a la Lliga Femenina 2, la segona estatal.

El club ha obert un compte de crowdfunding  per fer front a l’elevat cost de les fases d’ascens que ha plantejat aquesta temporada la Federació Espanyola, la primera autonòmica celebrada a Vic, la segona interterritorial a Palma de Mallorca i la tercera que se celebrarà en format de Final a Vuit del 17 i 20 del present mes de juny a Màlaga, on estaran en joc sis places d’ascens.

El club ha xifrat una despesa total de 12.000 euros, quantitat que no havia inclòs en el pressupost inicial, ja que l’equip, a diferència de la temporada anterior, no partia amb l’ascens com a objectiu.

El club va confirmar que la Paeria aportarà 5.000 euros i manté tractes amb la Diputació

La junta directiva es va reunir dies enrere amb les institucions i ha aconseguit, segons van reconèixer ahir fonts de l’entitat, que la Paeria contribueixi amb una aportació de 5.000 euros, mentre que la Diputació encara no s’ha pronunciat sobre la quantitat que podria aportar.

És per això que al club li queden pendents 7.000 euros, que espera cobrir en part amb els donatius a través del crowdfunding Al tancament d’aquesta edició ja s’havien recaptat uns 150 euros. El club sortejarà entre tots els participants una samarreta commemorativa del play-off i una pilota firmada per totes les jugadores.

D’altra banda, el CB Lleida també es va queixar de les dificultats que està tenint una de les seues jugadores, a qui no avancen un examen d’Inefc fixat per dimecres, el dia que l’equip viatja a Màlaga en furgonetes. Això l’obligarà a agafar un tren l’endemà i afegir 100 euros més al cost global.

tracking