FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Tàrrega no reacciona

Tanca la temporada amb una nova derrota, aquest cop amb el Sant Just || Als 11 minuts ja perdia i va acabar amb 10 jugadors per un cúmul de lesions

L’onze inicial del Tàrrega que es va enfrontar ahir al Sant Just.

El Tàrrega va tancar ahir la temporada de la pitjor manera possible en sumar una nova derrota, aquesta vegada en el camp del Sant Just (4-0). Els de l’Urgell, que arribaven a l’última jornada ja sense opcions de salvació, hauran d’esperar a la decisió de la Federació Catalana per ratificar si la pròxima temporada seguiran en Primera Catalana. Amb aquesta derrota, el Tàrrega encadena tretze jornades sense conèixer la victòria.

En el camp del Sant Just els blaugrana van començar amb un parell de bones ocasions de gol amb rematades d’Issey, que va acabar en córner, i de Gulias, atrapada pel porter local. La replica local, tanmateix, no va tardar a arribar i en el minut 11 els locals en van aprofitar una contra per inaugurar el marcador per mediació d’Edu.

A més, la mala sort va caure sobre els tarraguenses que van veure com es lesionaven dos dels seus jugadors. Amb el pas dels minuts el Sant Just va anar fent passos al capdavant i va aconseguir el 2-0 al caire del descans, una altra vegada obra de Jan.

El mateix jugador firmaria l'hat-trick en el minut 58 en una jugada molt protestada pels lleidatans per un possible fora de joc. A més, el Tàrrega ja havia reclamat abans un possible penal sobre Marcel per una dura falta dins de l’àrea local.

Malgrat el 3-0 el Tàrrega va continuar lluitant, encara que sense recompensa. A més, en el minut 93, amb el Tàrrega amb 10 jugadors per la lesió de Marillas, Fidi va marcar el definitiu 4-0.

Després del partit, el tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal, va reconèixer que el resultat els fa “molt mal”. “Sempre és molt desagradable acabar així”, va afegir. “Hem mantingut la dignitat, però el factor anímic pesa molt, ells venien alegres i nosaltres en una situació delicada”, va concloure.