SEGRE

TENIS TAULASUPERDIVISIÓ

L'Asisa Borges, fora de la final i el Balaguer descendeix

Demà comença la Copa i les de la Noguera descarten anar-hi per falta de jugadores

Gemma Lladonosa, Loredana Dorca i Svetlana Bakhtina, abans del partit davant del Linares.

Gemma Lladonosa, Loredana Dorca i Svetlana Bakhtina, abans del partit davant del Linares.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Asisa Borges Vall va caure ahir eliminat a les semifinals de la Superdivisió davant del Priego en un partit que va acabar amb empat 3-3 i que es va decidir per diferència de jocs (14-11). Per la seua part, el Balaguer va perdre davant del Linares (0-4) en el play-off de descens i va confirmar la pèrdua de categoria.

A més, demà comença la Copa, competició en la qual el Balaguer descarta participar a causa de les baixes en el seu equip. L’última lesió va ser la que va patir ahir Svetlana Bakhtina.

El Borges va començar manant en el marcador gràcies al triomf de Joao Monteiro davant de Robert Gardós per 3-2. Tot i així, en el següent enfrontament Viktor Brodd va caure per 2-3 contra Diogo Carvalho, la qual cosa va permetre al Priego empatar. Marc Duran va tornar l’avantatge al Borges davant de Carlos Machado (3-2). En el quart matx, tanmateix, el Priego va tornar a empatar amb el triomf de Carvalho davant de Monteiro (0-3). A més, en el següent enfrontament, Duran va tornar a perdre, ara contra Gardós (0-3), donant l’avantatge per primera vegada al conjunt cordovès. En l’últim duel, Brodd va aconseguir reequilibrar el marcador superant Carlos Machado per 3-1, però no va poder evitar la derrota del seu equip, que va caure per la diferència de jocs (11-14).

Per la seua part, el CTT Balaguer no va poder evitar el descens al perdre en el play-off per 4-0 davant del Linares. Les coses se li van posar molt costa amunt a les de Balaguer arran de la lesió en el primer partit de Bakhtina, una baixa molt dura que es va unir a la de llarga durada de Natalya Prosvirnina.

Bakhtina no va poder acabar el primer matx ni participar en l’últim, que es va donar per perdut. En el primer partit la hispanorussa no va poder acabar el xoc davant de Roxana Istrate, que es va imposar per 0-3.

En el segon duel, Loredana Dorca va caure també per 0-3 amb Caroline Kumahora, que col·locava el Linares davant 0-2. En el tercer matx, Gemma Lladonosa no va poder evitar la derrota del seu equip en caure amb Gloria Panadero per 0-3.

El marcador entre els dos equips quedava 0-3 i, al no poder comparèixer Bakhtina en el quart partit, el Linares va aconseguir el 0-4 definitiu.

tracking