SEGONA I QUARTA CATALANES

El Balaguer elimina el Cambrils en els penals

Un jugador del Balaguer controla una pilota davant d’un rival.

Un jugador del Balaguer controla una pilota davant d’un rival.JOAN BOVÉ

El Balaguer va superar ahir el Cambrils en la tanda de penals, després que el partit arribés 1-1 al final del temps reglamentari, i va assolir la semifinal del Torneig de Segona Catalana. Els de la Noguera jugaran la semifinal divendres a Vic contra l’Almeda.

El matx va ser molt igualat, de manera que el primer temps va acabar amb l’empat inicial. Només hi va haver una ocasió de gol clara en una rematada de Pere que va repel·lir el pal de la porteria del Cambrils.

Després del descans, el Balaguer es va avançar amb un xut creuat de Raya en el 51, però dos minuts més tard Blanes superava Alfred per empatar. Tot i que el Balaguer va tenir ocasions per tornar avançar-se, el duel es va acabar 1-1.

En la tanda de penals Alfred va aturar dos llançaments i la sèrie va concloure amb un clar 4-1 per als de la Noguera..

L’Olímpic, campió de Quarta Catalana

L’Olímpic d’Artesa de Segre es va proclamar campió del grup lleidatà de Quarta Catalana, al superar el Magraners per 8-2 en partit ajornat. Atrapa les Borges B i el supera per goal average.