SEGRE

DEPORTES

Espanya entra en acció

La selecció de Luis Enrique, després d'una setmana marcada pel coronavirus, debuta avui amb Suècia (21.00) || El tècnic diu que no els falta lideratge

Pedri, a l’esquerra, i Jordi Alba, al centre, durant la sessió que la selecció espanyola va fer ahir a Sevilla, on debuta avui.

Pedri, a l’esquerra, i Jordi Alba, al centre, durant la sessió que la selecció espanyola va fer ahir a Sevilla, on debuta avui.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola obrirà avui a l’estadi de La Cartuja de Sevilla (21.00/Telecinco) la seua participació a l’Eurocopa amb un primer duel davant de la competitiva Suècia, contra la qual buscarà la millor estrena possible quant a resultat i sensacions per deixar enrere la setmana prèvia, amb el coronavirus com a protagonista.

El seleccionador, Luis Enrique Martínez, va assegurar ahir que al seu equip no “li falta lideratge” i que ell mateix és “un dels líders”, ja que té “experiència més que de sobres en grans competicions”, malgrat debutar en una Eurocopa com a entrenador. Va explicar que afronten el partit davant de Suècia (21.00) “amb il·lusió i esperançats” d’estar a un bon nivell.

“[A la selecció] no li falta lideratge, hi ha 23 jugadors que han de liderar. Per descomptat que soc un dels líders; els entrenadors som sempre líders, per al bo i per al dolent; si no ho és, mal senyal”, va declarar ahir.

Va reconèixer que és “molt diferent afrontar una competició d’aquest tipus com a jugador o com a seleccionador”. “És bastant més intens com a entrenador. Encara que sigui la meua primera Eurocopa com a entrenador, tinc experiència més que de sobres en grans competicions”, va dir. “Recordo la il·lusió amb què vaig anar al meu primer Mundial, zero preocupacions com a jugador. És molt diferent, però tinc el bagatge de l’experiència de l’edat”, va afegir. Es va mostrar “convençut” que l’equip estarà a l’altura. “Si no es donessin aquestes circumstàncies, seria el primer a reconèixer que no hem estat al nivell”, va afegir.

tracking