SEGRE

HOQUEI PATINS COPA

Manlleu i Liceo s'enduen la Copa al vèncer els favorits

Manlleu i Liceo van rebre alhora el trofeu de campió sobre el parquet de Riazor.

Manlleu i Liceo van rebre alhora el trofeu de campió sobre el parquet de Riazor.FEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Manlleu i el Liceo es van proclamar ahir campions de la Copa de la Reina i del Rei, respectivament, després de derrotar a la final els grans favorits. El quadre gallec, que exercia d’amfitrió, va superar el Barça per 3-2 en un final d’infart, mentre que el CP Manlleu es va venjar de l’HC Palau de Plegamans, que aquest any l’havia superat a la final del play-off de l’OK Lliga i també de la Copa d’Europa, però ahir es van emportar la victòria per un clar 5-2.

Anna Casarramona, amb tres gols, va liderar el triomf del seu equip, que van completar Nara López i María Díez. Paula Ferrón i Carla Fontdeglòria van anotar pel Palau, que no va poder aconseguir el triplet.

Per la seua part, el Liceo, amb els exllistats Roberto di Benedetto i Maxi Oruste, va aconseguir el seu primer títol coper des de l’any 2004 després d’una disputadíssima final que no es va decidir fins als últims instants. Els gols d’Adroher (2) i Carballeira, tots a bola aturada, van donar el títol coper, el desè de l’equip gallec, que trenca així l’hegemonia blaugrana (els d’Edu Castro havien guanyat les quatre últimes edicions). Els MVP de la Copa del Rei i de la Reina van ser Carles Grau, del Deportivo Liceo, i Anna Casarramona, del CP Manlleu.

tracking