SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa iniciarà al seu camp el 'play-off' d'ascens

Jugarà la tornada el diumenge dia 27 a Ascó, per una plaça a la Tercera RFEF

Jugadors del Mollerussa celebren davant dels aficionats un dels gols que van marcar diumenge.

Jugadors del Mollerussa celebren davant dels aficionats un dels gols que van marcar diumenge.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mollerussa obrirà diumenge a casa el play-off d’ascens a la Tercera RFEF davant de l’Ascó, segons va oferir el sorteig que es va celebrar ahir a la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF). La tornada, per tant, serà el diumenge dia 27 al terreny de joc de l’equip tarragoní.

El Mollerussa accedeix a aquest play-off com a campió del seu grup de Primera Catalana, després que diumenge derrotés per 5-3 el Borges, que hauria acabat primer si hagués guanyat el duel. L’altra plaça d’ascens per a la que ara és la cinquena categoria estatal se la disputaran els campions dels altres dos grups, UE Tona i Guineueta.

Les boles del sorteig les va extreure el centrecampista de 38 anys Javi Jarabo, que va anunciar fa poc la seua retirada després de quinze anys a Primera Catalana, i és el Sant Ildefons l’equip en el qual ha militat aquesta temporada.

El partit d’aquest diumenge vinent, dia 20, està pendent només de confirmar l’hora, encara que és segur que serà a la tarda i es retransmetrà per la Xarxa. L’Ascó-Mollerussa del diumenge 27 serà també a la tarda i el televisarà el canal de streaming de l’FCF.

Jaume Vallverdú, president del Mollerussa, va afirmar que en el cas que l’equip aconsegueixi l’ascens, assumirà el repte. “No era l’objectiu d’aquesta temporada, que no sabíem com aniria amb el tema de pandèmia i s’ha pogut acabar. Si es dona la possibilitat de pujar, ho farem”, va afegir, i va admetre que caldrà “reforçar-nos i reestructurar-nos”. El club, que tenia un pressupost per a aquesta temporada de 130.000 euros, l’acabarà amb un superàvit de 25.000, segons va assenyalar Vallverdú, que va explicar que s’aconsegueix “amb una bona gestió i molta feina”.

Per la seua part, l’entrenador, Josep Maria Turull, va restar importància al fet de jugar la tornada fora. “Quan arribes a aquesta fase, els dos volem l’ascens. En el nostre cas no era l’objectiu, però ja que hi som, ho intentarem. Jugar el segon partit fora té coses dolentes, però també en té de bones”. Quant a l’Ascó, va assenyalar que “és un equip que es va fer pensant en l’ascens”. D’altra banda, al torneig de Segona Catalana, el Balaguer jugarà divendres al camp de l’Almeda a les 21.00.

tracking