SEGRE

DEPORTES

Eriksen: “No em rendeixo, vull entendre tot el que va passar”

Missatge d’alè per a Eriksen als afores de l’hospital on està ingressat.

Missatge d’alè per a Eriksen als afores de l’hospital on està ingressat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nom de Christian Eriksen continua marcant l’actualitat en aquest començament de l’Eurocopa. El centrecampista danès, que va patir un col·lapse durant el primer partit del combinat nòrdic davant de Finlàndia que va deixar en estat de xoc tot el món del futbol, va voler aprofitar la seua recuperació per enviar un missatge de calma a tots els aficionats.

Ho va fer a través de La Gazzetta dello Sport, en un missatge en el qual va agrair als metges la seua ajuda i al món del futbol el seu suport: “Gràcies a tots, no em rendeixo. Em trobo millor ara, però vull entendre tot el que va passar”, va assenyalar.

El jugador de 29 anys no es va oblidar de la tasca de l’equip mèdic, crucial per salvar-li la vida, ni del suport rebut per part del seu actual club, l’Inter de Milà: “Vull donar les gràcies a tothom pel que han fet per mi. La família de l’Inter ha estat molt a prop meu i m’ha emocionat.”

El porter de Dinamarca Kasper Schmeichel va assegurar ahir que Eriksen “està de bon humor” a l’hospital, on es va atansar per visitar-lo, encara que va reconèixer que l’alegria de veure’l no ha canviat la seua opinió que el partit es va reprendre indegudament per pressions de la UEFA. “Visitar-lo ha estat una experiència meravellosa i una cosa que m’ha ajudat a veure que estava bé després d’estar ajagut allà.

No hem parlat de res i de tot”, va assenyalar Schmeichel, que va reconèixer que va ser reconfortant veure’l “somriure i riure”. Schmeichel creu que la situació es va gestionar malament.

“Als jugadors ens van posar en una posició que no crec que fos justa. Haurien d’haver esperat per prendre una decisió.

Espero que la UEFA n’aprengui alguna cosa. Probablement hauria calgut que algú en una posició més alta que nosaltres digués que no era el moment de prendre una decisió”, va apuntar.

Per la seua part, la UEFA va sortir ahir al pas de les crítiques fetes pels jugadors danesos, entre ells Schmeichel, i del mateix seleccionador, Casper Hjulmand, que va assenyalar diumenge que la decisió de tornar al camp a jugar contra Finlàndia va ser un error. “La UEFA està segura d’haver tractat l’assumpte amb el màxim respecte per la delicada situació i pels jugadors. Es va decidir reprendre el partit només després que els dos equips sol·licitessin acabar el duel en la mateixa tarda”, va manifestar l’organisme.

tracking