SEGRE

BÀSQUET FASE D?ASCENS

El CB Lleida rep 3.600 € de 2 firmes i cobreix el 'play-off'

Amb el suport d'aquests col·laboradors del Força Lleida completa el pressupost

Anna Estrada, Albert Aliaga i Ignasi Amor, ahir a les instal·lacions del Barris Nord.

Anna Estrada, Albert Aliaga i Ignasi Amor, ahir a les instal·lacions del Barris Nord.FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Lleida marxa avui cap a la localitat malaguenya d’Alhaurín de la Torre, on a partir de demà lluitarà per ascendir a la Lliga Femenina 2, amb la tranquil·litat que ja té cobert el pressupost extra que li ha suposat disputar un play-off d’ascens en tres fases, despesa que el club va xifrar en uns 12.000 euros. El president del Força Lleida, Albert Aliaga, en un acte acompanyat per la presidenta del CB Lleida, Anna Estrada, i el regidor d’Esports, Ignasi Amor, va explicar que dos empreses col·laboradores del club, que prefereixen mantenir-se en l’anonimat, han fet una aportació de 3.600 euros per a l’entitat femenina, amb la qual cosa pràcticament es cobreixen les despeses.

A més d’aquests 3.600 € aportats per aquestes dos firmes, el CB Lleida ha rebut una aportació de 5.000 euros més de la Paeria, mentre que la campanya de finançament col·lectiu posada en marxa pel club havia aportat ahir, segons va explicar Estrada, 1.200 euros més. Amb totes aquestes aportacions la suma rebuda és de 9.800 euros, de manera que només falten poc més de 2.000, que podrien sortir de la Diputació, que, segons va explicar el club lleidatà, s’ha compromès a ajudar en les despeses.

Albert Aliaga va explicar que, malgrat que l’acord entre Força Lleida i CB Lleida era només per unir les bases, “ja vam dir que no hi havia límits perquè el bàsquet de Lleida continuï creixent, per la qual cosa els hem ajudat que dos empreses que participen en el nostre projecte hagin aportat diners perquè vagin a la fase d’ascens”. Anna Estrada, per la seua part, va agrair el gest i va destacar que, després de tots els suports rebuts, “l’equip està superil·lusionat per afrontar la fase final”.

Aquesta comença demà i sis dels vuit equips que participen en aquesta última fase aconseguiran l’ascens.

Durant l’acte es va presentar la samarreta d’escalfament que lluirà l’equip, que porta el lema “Viu el moment, viu l’esport”. Ignasi Amor, per la seua part, va celebrar aquest nou exemple de “col·laboració publicoprivada” per “aconseguir l’objectiu de l’ascens”.

L’equip lleidatà debutarà demà davant del Distrito Olímpico madrileny en el primer partit de la fase de grups.

tracking