SEGRE

DEPORTES

França exerceix de rei

La selecció campiona del món derrota Alemanya amb un gol en pròpia porta de Hummels || Un activista de Greenpeace va interrompre el partit

Jugadors de la selecció alemanya, al costat de l’activista de Greenpeace que va aterrar a l’Allianz Arena.

Jugadors de la selecció alemanya, al costat de l’activista de Greenpeace que va aterrar a l’Allianz Arena.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gol en pròpia porta de Mats Hummels, al minut 20, va donar la victòria a França per 1-0 contra Alemanya en un matx en què els dos equips van fer un gran desplegament tàctic i físic, amb superioritat dels francesos pel que fa a arribades a porta. Hummels va marcar en pròpia porta quan mirava de desviar una centrada llançada per Lucas Hernández des de l’esquerra de l’àrea que buscava Kyllian Mbappé.

Tanmateix, bona part del mal per a la defensa alemanya s’havia causat abans, amb una passada diagonal de Paul Pogba que va deixar Lucas Hernández bastant lliure a dins de l’àrea. La jugada era mostra de la recepta bàsica ofensiva de França, la vigent campiona mundial, amb canvis de front buscant espais buits que deixés la línia de cinc amb què es defensava Alemanya, que havia començat tenint bastanta possessió de pilota encara que amb moltes dificultats per arribar a la porteria francesa.

Alemanya ho va intentar amb més ímpetu a la segona part. Dos gols, un a Mbappé i un altre a Karim Benzema, van ser anul·lats per fora de joc. Una rematada de Rabiot va colpejar el pal i una altra ocasió va ser salvada per Hummels al guanyar in extremis un duel a Mbappé.

França no tan sols va resistir sinó que va estar a prop d’ampliar el seu avantatge davant d’un conjunt germànic que no es va rendir en cap moment però que no va trobar cap escletxa per evitar una derrota que li complica la vida.

L’anècdota del duel la va protagonitzar un activista de Greenpeace que gairebé es va estavellar contra el públic després d’enredar-se als cables de la spider cam i va acabar aterrant al terreny de joc. Mostrava el lema “Kick out Oil”, en contra de l’ús del petroli.

tracking