SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

Laia Sanz correrà el Mundial amb l'estructura lleidatana del WP Eric Augé

Laia Sanz, al costat d’Eric Augé i la moto que pilotarà al Mundial.

Laia Sanz, al costat d’Eric Augé i la moto que pilotarà al Mundial.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Laia Sanz, que el cap de setmana passat va reaparèixer al Mundial de trial amb dos podis, també tornarà enguany a competir en enduro, quatre anys després de la seua última participació, i ho farà disputant el Campionat del Món sota l’estructura lleidatana WP Eric Augé. La barcelonina, 18 vegades campiona mundial, 13 de trial i 5 d’enduro, a més d’onze participacions en el Ral·li Dakar, es va mostrar molt contenta de reprendre una de les seues disciplines favorites.

“Molt contenta de tornar al Mundial d’Enduro perquè ho havia trobat a faltar. El meu últim any va ser el 2017 i ja tenia ganes de tornar.

Realment em ve molt de gust i era una idea que tenia al cap des de feia algun temps. Estic molt agraïda a WP Eric Augé per la seua ajuda i per brindar-me una moto molt competitiva.

Crec que aquesta és una de les millors estructures, una de les més completes i de més garanties del Mundial, així que molt il·lusionada”, va afirmar Laia Sanz. El lleidatà Eric Augé va reconèixer que “quan va sortir l’oportunitat de comptar amb la Laia per al Mundial no ens ho vam pensar ni un moment.

Incorporar-la a l’equip significa tenir amb nosaltres una de les figures més importants del panorama off road internacional, amb una llarga i exitosa trajectòria”.

tracking