SEGRE

FUTBOL COPA AMÈRICA

Messi marca però Argentina debuta amb un empat

Supera Cristiano en gols de falta

Leo Messi celebra eufòric el gol de falta que posava en avantatge el combinat ‘albiceleste’.

Leo Messi celebra eufòric el gol de falta que posava en avantatge el combinat ‘albiceleste’.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de l’Argentina va començar l’etapa a la Copa Amèrica 2021 amb un empat amb Xile (1-1) després d’un duel en el qual va gaudir de les millors ocasions, però en què va pagar cara la mala sortida després del descans. Això ho va aprofitar el rival per igualar la genialitat de Leo Messi, que va marcar magistralment de falta, mentre que Paraguai es va col·locar com a líder del Grup A al golejar Bolívia (3-1).

Messi va superar Cristiano i ja és el rei de les faltes. L’argentí ja ha celebrat 57 gols de lliure directe, un més que el portuguès, entre partits de clubs i seleccions.

D’altra banda, el ministeri de Salut brasiler ha anunciat que ha detectat quaranta-un casos de Covid-19 entre jugadors, membres de les delegacions i personal que treballa directament amb la Copa Amèrica, que va començar en aquest país diumenge passat. Fins al moment s’han descobert casos de coronavirus a les delegacions de Veneçuela, Colòmbia, Bolívia i Perú. Segons la cartera, dels quaranta-un contagiats, trenta-un són jugadors i membres de les seleccions de futbol.

tracking