Països Baixos també certifica el pas als vuitens de final

Depay celebra davant de Frenkie De Jong el gol que va marcar.

Depay celebra davant de Frenkie De Jong el gol que va marcar.@ONSORANJE

La selecció dels Països Baixos també va segellar ahir el pas als vuitens de final de l’Eurocopa 2020, després d’imposar-se a Àustria (2-0) en un partit còmode per al combinat oranje. La cita del Johan Cruijff Arena al grup C va ser redona per a l’equip de Frank de Boer, que no va patir, va guanyar amb solidesa i va segellar el bitllet per a la pròxima ronda. Àustria també va ajudar que els neerlandesos aconseguissin la seua empresa, en especial el flamant madridista David Alaba, que no va tenir el millor dia.

Als 9 minuts, en una jugada en què res no podia treure Dumfries cap a l’exterior de l’àrea, el ja exdefensa del Bayern Munic va caure a la trampa i va trepitjar l’ariet dels locals. L’àrbitre no va assenyalar la pena màxima en primera instància, però sí que ho va fer arran de veure la imatge repetida al VAR. Depay va marcar amb un xut sec i contundent l’1-0. Ja a la segona part, el mateix Dumfries va certificar la segona victòria per als neerlandesos amb el 2-0.