SEGRE

HOQUEI WS EUROPE CUP

El campió surt a escena

El Llista, que defensa el títol, debuta avui a semifinals amb el Girona || Folguera afirma que hi va amb tota l'“ambició” però “no som el millor equip”

L’expedició lleidatana, ahir a Andorra.

L’expedició lleidatana, ahir a Andorra.LLEIDA LLISTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista debuta avui a la WS Europe Cup que es disputa des d’ahir a Andorra. Per la seua condició d’actual campió d’aquesta competició continental, entra directe a les semifinals, on s’enfrontarà amb el Girona (16.00/Esport3). L’equip gironí es va classificar ahir en derrotar per 2-4 el Calafell, i l’altra semifinal la disputen Caldes i Sarzana.

Albert Folguera explicava ahir que l’equip afronta la competició amb “tota l’ambició”, però no es considera favorit perquè “no som el millor equip de la competició, el Caldes està per sobre en aquests moments”, va afegir. El Lleida Llista és el guanyador de les dues últimes edicions, la del 2018, l’última en la qual el torneig es va denominar Copa de la CERS i la del 2019, la primera amb la denominació actual, WS Europe Cup. En les dues va aconseguir la victòria davant de l’afició, a l’Onze de Setembre. El 2020 va caure eliminat, però com que la competició es va donar per finalitzada sense concloure, a causa de la pandèmia, continua sent el campió.

Folguera, que es va incorporar ahir a l’expedició, que havia arribat a Andorra dijous, no creu, pel que va succeir l’any passat, que siguin defensors del títol: “No el defensem, perquè no estem competint amb el mateix equip amb què vam guanyar l’última vegada. No és el mateix”, va defensar.

Després de quedar fora de la Copa del Rei al primer duel, va comentar que “anem a Andorra amb la màxima ambició, però també amb tranquil·litat. Volem acabar la temporada de la millor manera possible, encara que el torneig és molt difícil”, va valorar.

El tècnic de Bell-lloc va dir que veu els seus jugadors “molt motivats i amb ganes”, i va insistir que “volem tancar bé la temporada”. Sobre si entrar directe a semifinals suposa un avantatge sobre el rival, va comentar que “d’una banda ells arriben al partit amb un rodatge més, encara que sí que el fet d’estar més frescos ens hauria de beneficar a nosaltres.

Però aquí ningú reserva res”. Pel que fa a les opcions de l’equip, va valorar que “ja ho vaig dir a Lleida, per ser campió cal guanyar dos partits. És igual el rival. I aquesta és la mentalitat amb què hem d’afrontar el torneig”.

Caldes i Sarzana s’enfrontaran avui a la primera semifinal

Els dos primers equips que buscaran avui una plaça a la final de demà seran el Caldes i el Sarzana italià, en un partit que es jugarà a les 13.00. El Caldes no va tenir dificultats ahir per accedir a les semifinals.

Al partit que obria la competició, es va imposar al Riba d’Ave portuguès per un clar 6-2. Malgrat la contundent diferència en el marcador, el Caldes no va poder segellar la victòria fins als darrers minuts.

Al descans es va arribar amb un electrònic que marcava 1-1. El Sarzana italià va evitar el ple català a semifinals en eliminar l’Igualada per 3-2, en un partit en el qual va haver de remuntar el marcador després d’un doblet de Balliu.

L’expedició lleidatana, ahir a Andorra.

L’expedició lleidatana, ahir a Andorra.LLEIDA LLISTA

tracking