SEGRE

DEPORTES

El retorn de Busquets

El blaugrana torna a la selecció al donar negativa la PCR i està disponible avui contra Polònia (21.00) || Luis Enrique diu que jugaran “Morata i deu més”

Busquets s’abraça amb el seleccionador, Luis Enrique, ahir a l’arribar a la concentració.

Busquets s’abraça amb el seleccionador, Luis Enrique, ahir a l’arribar a la concentració.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergio Busquets es va reincorporar ahir a la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas i va viatjar a Sevilla per al duel d’avui contra Polònia, després de donar negatiu a l’última PCR obligatòria. El de Badia va donar positiu per coronavirus el dia 6 i va haver d’aïllar-se i perdre’s el primer duel del torneig, amb Suècia. Ara és a les mans del seleccionador Luis Enrique Martínez, que havia advertit que esperaria al futbolista, decidir si pot jugar o no. “Estic molt content, eufòric després de la notícia de poder tornar amb la selecció i ser un més com estava sent els primers dies”, va dir Busquets.

Espanya, obligada a vèncer per no comprometre la seua continuïtat després de l’empat de la jornada inicial

Espanya s’enfronta avui a La Cartuja de Sevilla (21.00/Telecinco) a Polònia amb la necessitat de sumar els tres punts per no complicar-se el pas als vuitens de final, després de debutar amb un empat amb Suècia (0-0). Luis Enrique va defensar el davanter Álvaro Morata de les crítiques rebudes i va afirmar que jugaran “Morata i deu més”. Va dir que, amb quaranta internacionalitats amb Espanya, només David Villa supera el seu nombre de gols, i que deixa enrere com a golejador llegendes com Raúl González o Fernando Torres.

“Els seleccionadors disposem de moltíssima informació que l’aficionat i el periodista no pot veure en entrenaments. Demà és Morata i deu més. És un estímul perquè trobi la més gran de les confiances. No tan sols perquè hagi tingut una ocasió que no va poder materialitzar, sinó perquè fa moltíssimes coses bones per a l’equip en atac i en defensa. No és regalar res”.

“Amb jugadors en actiu amb quaranta partits només n’hi ha un amb més gols que Morata, un tal Harry Kane. La resta de cracs mundials com Lukaku, Bale, Benzema o Mbappé, tots, porten menys gols. No és que regalem titularitats i les dades estan bé, però no tenen importància si les coses que demano al 9 no les fes”, va afegir.

Així mateix, va confiar a tenir un bon ambient: “No estar amb la selecció si ets espanyol no té gaire sentit”, va afegir i, sobre Busquets, va comentar que “és un reforç important per a tothom, és el capità i algú amb una rellevància important. Segons el GPS ha fet els entrenaments a casa i està en perfecte estat. Valorarem la possibilitat d’incloure’l a la convocatòria”, va confessar.

Eriksen rep l’alta i dóna les gràcies pel “massiu” suport

El danès Christian Eriksen va rebre l’alta hospitalària sis dies després de patir una parada cardiorespiratòria a l’encontre de Dinamarca i Finlàndia. “Gràcies per les massives mostres de suport, ha estat increïble veure-ho i sentir-ho. L’operació ha anat bé i estic bé malgrat les circumstàncies”, va dir Eriksen en declaracions facilitades per la Federació Danesa. Eriksen, de vint-i-nou anys, portarà un desfibril·lador per evitar que pugui tenir una altra parada cardíaca. Ahir va visitar els seus companys a la concentració i ara descansarà a casa amb la família.

Morata, tranquil després de les crítiques

Álvaro Morata va dir que es troba “bé” després de les crítiques rebudes arran de l’empat sense gols amb Suècia i va assegurar que: “S’ha de llegir poc, escoltar poc i treballar més”, i va afegir que “m’ho he pres amb molta tranquil·litat, porto des de la sub-17 treballant per ser aquí, per jugar una Eurocopa i és la segona que jugo. Està clar que no es pot agradar a tothom i cal acceptar les crítiques i respectar-les”.

El seleccionador de Polònia és “optimista”

El seleccionador de Polònia, Paulo Sousa, va assegurar ahir que l’objectiu amb Espanya serà “minimitzar la possessió” de la selecció per continuar tenint opcions a l’Eurocopa després de l’ensopegada inicial contra Eslovàquia (1-2). “El que em fa ser optimista abans del partit és, en primer lloc, la qualitat dels meus jugadors i la seua convicció que podem guanyar”, va explicar.

Sense quarantena per evitar canvi de seu

El Govern britànic permetrà l’entrada sense quarantenes de 2.500 VIP per a les semifinals i la final de l’Eurocopa a Wembley, amb l’objectiu d’evitar un canvi de seu. Segons va revelar The Times, els ministres britànics ja estan en converses per presentar les exempcions a la UEFA que permetran l’entrada d’aproximadament 2.500 persones sense necessitat de realitzar la quarantena obligatòria de deu dies. Això apagaria les amenaces de la UEFA de traslladar la semifinal i la final a Budapest.

tracking