SEGRE

BÀSQUET BASE

Lleida acull els quinze primers partits de l'Estatal cadet

El Torrelavega, baixa a l'estar confinat

El Barça es va imposar al Bosco Salesianos al pavelló de Pardinyes.

El Barça es va imposar al Bosco Salesianos al pavelló de Pardinyes.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida va acollir ahir els quinze primers partits del Campionat d’Espanya cadet femení de bàsquet, que es disputarà fins al dijous 24 en quatre pavellons: Barris Nord, Pardinyes, Torrefarrera i Agnès Gregori. El torneig reuneix trenta-un equips, ja que finalment el Torrelavega no va poder desplaçar-se a l’estar confinat a causa d’un positiu per Covid. Els tres primers classificats dels grups A, B, C i D –amb més rànquing– accedeixen a la ronda de vuitens de final del torneig, en què també hi haurà els campions dels grups E, F, G i H.

al grup A, ahir el Gran Canària va guanyar el Campus Promete (61-84) i el CN Sabadell el Gandia (46-66). Al B, el València es va imposar a l’Araguren (49-73), i l’Estudiantes va superar el Mataró (65-61). Per la seua banda, al C, el Mondragón va vèncer l’Helios (63-59) i el Fundació València el Jesuïtes de Lleó (57-78). Al D, el quart dels grups de més rànquing, l’Unicaja es va imposar al Valladolid (62-60) i el Barça va sumar la seua primera victòria al derrotar el Bosco (60-73).

Quant als grups de menor rànquing, a l’E hi va haver victòria del Saragossa sobre l’UCAM Múrcia (61-84) i l’Agustinos va superar La Salle Palma (65-64). Al grup F, el Real Canoe va guanyar La Salle Melilla (17-103) i el Luther King es va imposar al Gernika (53-37). Pel que fa al grup G només es va disputar un duel a causa de la baixa del Torrelavega i el Càceres va superar el Patatas Hijolusa (65-67). Avui entrarà en competició el Sanfer. Finalment, al grup H, el Celta va guanyar el seu primer partit contra El Salvador (49-58), i al seu torn el Canterbury Academy es va imposar al Criptana (33-85).

Avui es disputa la segona jornada de la fase de grups, de la qual sortiran els primers equips classificats per a vuitens.

El Barça es va imposar al Bosco Salesianos al pavelló de Pardinyes.

El Barça es va imposar al Bosco Salesianos al pavelló de Pardinyes.JAVI ENJUANES

tracking