SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

Motí de les jugadores contra Lluís Cortés

Les jugadores del Barça expressen al club les queixes contra el tècnic lleidatà || La junta nega que demanessin el seu cap i vol arreglar les desavinences

Lluís Cortés posa amb el trofeu de la Champions conquerit el passat 16 de maig.

Lluís Cortés posa amb el trofeu de la Champions conquerit el passat 16 de maig.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’històric triplet guanyat pel Barça femení entrenat pel lleidatà Lluís Cortés ha estat un èxit sense precedents, però ha deixat al descobert desavinences al si de l’equip blaugrana. Segons el diari Sport, que va ser el mitjà que va destapar la notícia, les jugadores haurien demanat la destitució de Cortés posant l’èmfasi en el fet que la relació amb l’entrenador s’ha desgastat per l’exigència d’una temporada tan exitosa com dura i llarga. L’esmentat diari va afegir que la inquietud de les futbolistes és que aquesta tibantor pugui afectar de cara al futur.

Tanmateix, diversos mitjans que van recollir la notícia difereixen en la versió de la destitució. Segons La Vanguardia, des del club no es veu així i ho neguen amb rotunditat. Segons aquesta versió, la plantilla només ha volgut transmetre alguns moments tensos que s’han produït durant el curs.

El malestar es deuria al desgast entre les dues parts després de l’històric triplet i sense acabar la Lliga

Per la seua part, El Periódico va dir que les capitanes, en representació de la plantilla, van expressar el seu malestar però sense demanar el cap del tècnic lleidatà. Els van comunicar les seues queixes a Markel Zubizarreta, responsable tècnic del futbol femení; Miquel Puig, director de la Masia, i Xavier Budó, director d’Esports del club. Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení, va ser l’encarregat de traslladar el tema a l’última junta directiva del Barça, on es va parlar de la situació.

Aquestes versions coincideixen que el Barça intenta arreglar la situació entre la plantilla i Cortés, que va ser renovat per Joan Laporta al maig.

Val a recordar que alguna futbolista es va declarar disgustada pel seu paper i el poc protagonisme que ha tingut durant la temporada. És el cas de la capitana Vicky Losada, que ja va anunciar que no continuarà la temporada que ve.

Aquest motí contra Cortés arriba quan falten quatre jornades de la Primera Iberdrola per completar la Lliga, el dia 27. El primer duel serà demà contra la Reial Societat a Zubieta. Després quedaran l’Athletic, l’Sporting Huelva i l’Eibar, aquests dos últims a Barcelona.

tracking