SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

Xavi Mendiburu, nou tècnic del CB Pardinyes

Mendiburu, amb Roqué i Castillón.

Mendiburu, amb Roqué i Castillón.CBP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Mendiburu serà l’entrenador del CB Pardinyes la pròxima temporada en substitució de Gerard Encuentra, que dirigirà el Força Lleida. La directiva del club va acordar que Mendiburu, fins ara jugador i ajudant d’Encuentra, “és el seu relleu natural i la millor aposta que podem fer”. “Estem molt contents que vulgui seguir amb nosaltres la temporada vinent”, va manifestar el president Pere Roqué després de firmar l’acord amb l’exjugador.

Mendiburu, de 40 anys, va tornar a les pistes durant el curs anterior a causa de les necessitats de la plantilla a la LEB Plata, encara que ja havia exercit d’ajudant d’Encuentra durant la temporada 2019-20. També va ser segon de Jorge Serna a la banqueta de Força Lleida la 2018-19, un cop finalitzada la seua primera etapa com a jugador del Pardinyes (2016-18) a la Lliga EBA.

A més, té una dilatada carrera esportiva, en què va arribar a jugar a la Lliga ACB amb l’Estudiantes i el Menorca. També va formar part del Lleida Bàsquet a la LEB Or durant la temporada 2008-09, així com del Tarragona.

El nou tècnic del Pardinyes serà presentat la setmana que ve com la primera peça del nou projecte, amb la intenció de sortir a competir a LEB Plata si les condicions econòmiques ho permeten..

tracking