SEGRE

DEPORTES

Espanya encara no venç

Nou empat de la selecció, que l'obliga a vèncer Eslovàquia per assegurar el pas || Lewandowski va igualar el gol inicial de Morata i Gerard va fallar un penal

Robert Lewandowski celebra el gol de Polònia, que significava l’empat amb Espanya.

Robert Lewandowski celebra el gol de Polònia, que significava l’empat amb Espanya.EFE/EPA/DAVID RAMOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola no va passar ahir de l’empat (1-1) amb Polònia en el seu segon partit de l’Eurocopa, malgrat situar-se al davant i tenir un penal a les botes de Gerard Moreno per al 2-1. Els de Luis Enrique hauran d’atansar-se a la seua millor versió dimecres amb Eslovàquia, ja que amb una victòria seran segur a vuitens de final.

Morata va obrir la llauna, però Lewandowski també es va reivindicar. Espanya va tenir la reacció a l'instant amb aquesta pena màxima i al tram final, però Szczesny va ser l’heroi.

Espanya va prioritzar la pilota, va madurar la jugada amb els rivals retrocedint cada vegada més, fins que Gerard va fer la diagonal des de la dreta i amb l’esquerra va ficar la pilota en zona perillosa. Allà, a l’àrea petita, Morata va rematar a gol. La bandera de l’assistent li va tallar la celebració, però el VAR que tantes vegades ha assenyalat com a enemic aquesta vegada li va somriure (1-0). Amb tot, els de Luis Enrique no van aconseguir gestionar el tram final del primer temps i Polònia va vorejar l’empat, en especial amb un xut al pal de Swiderski i una rematada de Lewandowski amb gran parada d’Unai Simón.

La pressió va donar un punt ofensiu més als polonesos, que van canviar el guió al cap de pocs minuts del segon temps. Lewandowski va rematar amb autoritat al segon pal l’1-1. Espanya va poder sufocar l’incendi a la següent jugada, amb una trepitjada de Moder a Moreno. El davanter es va estavellar amb el pal i en el rebuig Morata no va aconseguir enviar la pilota a la xarxa.

La Cartuja es va anar apagant fins a l’escomesa final de la selecció espanyola, que va tenir Szczesny com a protagonista, en evitar el 2-1 dels espanyols.

tracking