L'espectacle ofensiu d'Alemanya acaba amb la campiona Portugal

Gosens es llueix amb un gol i una assistència

Els jugadors de la selecció alemanya celebren un dels gols.

Els jugadors de la selecció alemanya celebren un dels gols.EFE/EPA/HUGO DELGADO

Alemanya es va imposar ahir a Portugal (2-4) amb una gran actuació de Gosens i en un partit d’alternatives, en el qual Portugal mai va donar el braç a tòrcer i va continuar lluitant per la remuntada fins i tot estant tres gols per sota en el marcador. Portugal, que es va avançar al minut 15 amb un contraatac fulminant comandat per Bernardo Silva i finalitzat per Cristiano Ronaldo a passada curta de Diogo Jota dins de l’àrea, no va poder frenar la reacció del conjunt de Low, que necessitava imperiosament la victòria després de la derrota encaixada contra França.

L’esperit germànic es va traduir en pressió i velocitat per desarborar la defensora del títol i capgirar-ho abans del descans amb dos gols en pròpia porta de Ruben Dias i Guerreiro. .

Al segon temps, els alemanys van mantenir la intensitat i de nou amb Gosens com a protagonista. Va entregar el tercer gol a Havertz i va posar la rúbrica amb l’1-4.

El duel semblava liquidat a favor de la selecció germànica, però Portugal no es va rendir. Diogo Jota, al rematar sobre la línia un llançament de falta que Cristiano Ronaldo va tornar al centre des del segon pal, va aconseguir el 2-4.

Amb el segon gol, Portugal va trobar una mica d’aire. Renato Sanches va fer emmudir l’Allianz Arena de Munic amb un tremend tret al minut 70 que va repel·lir el pal dret de Neuer.

En cas d’haver entrat, els lusitans podrien haver donat un seriós disgust a Alemanya, que per fortuna seua va viure uns darrers minuts plàcids i va segellar un triomf que era imprescindible i que li permet mantenir intactes les opcions de progressar en aquest grup..