SEGRE

ESPORTS

La UEFA investiga possibles actituds racistes al Puskas Arena

La UEFA investiga possibles actituds racistes al Puskas Arena

La UEFA investiga possibles actituds racistes al Puskas Arena

La UEFA investiga possibles actituds racistes al Puskas ArenaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UEFA ha decidit obrir una investigació oficial sobre unes possibles actituds racistes de part d’aficionats d’Hongria en el transcurs dels partits contra Portugal i França de les dos primeres jornades de l’Eurocopa 2020.

La UEFA, en aplicació de l’article 31 (4) del Reglament Disciplinari, ha designat un inspector perquè estudiï els "possibles incidents discriminatoris ocorreguts en el Puskas Arena" de Budapest en ambdós partits, informa el màxim organisme futbolístic europeu.

L’estadi de la capital hongaresa és l’únic de l’Eurocopa que acull els seus partits a aforament complet. En aquests dos partits es van omplir principalment de seguidors locals, des d’on van poder produir-se sons i insults racistes sobre alguns dels jugadors rivals.

Aquesta és la segona investigació oficial oberta durant el torneig, després de l’expedient que se li va incoar al davanter austríac Marko Arnautovic, qui va ser sancionat amb un partit de suspensió pels seus gestos i insults a un jugador de Macedònia del Nord.

tracking