FUTBOL SEGONA CATALANA

El Balaguer guanya per penals i tindrà els arbitratges gratis

La plantilla del CF Balaguer posa amb el trofeu de campió del torneig de Segona Catalana.JOEL VERA

El Balaguer es va proclamar campió del torneig de Segona Catalana al vèncer als penals el Castellar, després d’empatar a dos gols durant el temps reglamentari. A la tanda de penals, Alfred Peguero, protagonista del partit, va parar dos penes màximes, mentre que els jugadors de la Noguera no van fallar cap llançament, informa Joan Bové.

El partit va tenir una part per a cada equip. Al primer temps, els del Vallès van dominar i al minut 17 es van avançar al marcador. Després del descans, el Balaguer va empatar, encara que poc li va durar l’alegria, amb un nou gol del Castellar. Els rogets van aconseguir empatar a mitjans del segon temps i els 90 minuts de joc acabarien amb l’empat.

Als tirs des dels onze metres, Alfred Peguero va demostrar la seua especialitat d’aturar penes màximes per desviar els trets des del punt de penal de Carlos Ortiz i Òscar Arias, i certificar el trofeu del Torneig de Segona Catalana per a un CF Balaguer que el va celebrar amb eufòria.

El Balaguer, com a campió del torneig, tindrà els arbitratges gratis durant tota la pròxima temporada 21-22. Aquest és el compromís que va adquirir la Federació Catalana després de crear un torneig en aquesta categoria, a causa de la pandèmia, en què no hi havia ascensos ni descensos.