SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ RFEF

Catalans, aragonesos i balears, rivals del Lleida

El Numància completa la lliga de 18 equips, que començarà el 5 de setembre

Roger Figueras, durant la seua etapa al Nàstic de Tarragona.

Roger Figueras, durant la seua etapa al Nàstic de Tarragona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu jugarà la temporada 2021-22 al grup 3 de la Segona RFEF, compartint lliga amb els conjunts catalans, aragonesos i balears, a banda del Numància, que completa la xifra de divuit equips d’una competició l’inici de la qual està previst per al 5 de setembre. A més de lleidatans i sorians, formaran part d’aquest grup els catalans Prat, Cerdanyola, Badalona, Europa, Espanyol B i Terrassa; els aragonesos Brea, Ebro, Terol, Eixea, Osca B i Tarassona; i els balears Eivissa Illes Pitiüses, Andratx, Penya Esportiva i Formentera. Està previst que durant l’última setmana de juliol, la Federació Espanyola procedeixi al sorteig del calendari.

Els cinc campions de cada grup aconseguiran l’ascens directe, mentre que les altres cinc places per pujar a la Primera RFEF sortiran d’un play-off que es disputarà en una seu neutral entre el 22 i el 29 de maig de 2022 entre els classificats del segon al cinquè de cada agrupació. Descendiran a Tercera RFEF els cinc pitjors classificats, mentre que el tretzè més ben classificat aconseguirà la permanència i els altres quatre equips situats a l’esmentada plaça jugaran un altre play-off a finals de maig en què dos conjunts aconseguiran la permanència a la quarta categoria estatal.

Roger Figueras, primer fitxatge del nou projecteEl defensa central Roger Figueras es va convertir ahir en la primera incorporació del Lleida Esportiu per a la pròxima temporada. El jugador de Valls, de 24 anys, arriba procedent del Prat, on l’anterior curs va disputar 22 partits. Format al Valls, va passar pel planter del Nàstic de Tarragona i també pel del Barça, abans de tornar al Nàstic per jugar al Pobla de Mafumet. Amb el Nàstic va debutar a Segona el 30 de setembre del 2018 en un partit contra el Deportivo. Amb els de Tarragona va jugar tres encontres a la categoria de plata.

tracking