SEGRE

DEPORTES

Dembélé deixa l'Eurocopa i pot estar dos mesos de baixa

El blaugrana haurà de passar pel quiròfan si té afectat el bíceps femoral

Ousmane Dembélé, en el partit de dissabte contra Hongria.

Ousmane Dembélé, en el partit de dissabte contra Hongria.EFE / EPA / LASZLO BALOGH / POOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El francès Ousmane Dembélé, jugador del Barça, és baixa definitiva a l’Eurocopa a causa de la lesió de genoll que va patir dissabte en el duel davant Hongria. El davanter blaugrana va passar uns exàmens radiològics diumenge en un hospital de Budapest, en què es va confirmar la lesió, l’abast de la qual no va ser precisat per la Federació Francesa. “Els terminis de recuperació són incompatibles amb la seua continuïtat al grup que disputa l’Eurocopa 2020”, va assenyalar l’FFF.

Segons L’Équipe, el jugador del Barça va patir un cop en un dels tendons d’un genoll, però ara no es descarta que hagi de passar pel quiròfan i que estigui de baixa al voltant de dos mesos. El jugador francès tindria afectat el bíceps femoral, una nova lesió muscular i un contratemps que el blaugrana no ha deixat de patir les últimes temporades. La Federació Francesa va confirmar ahir que hi va haver contactes telefònics entre els metges de la selecció i els del Barça. El seleccionador francès, Didier Deschamps, es va reunir també amb el cap dels serveis mèdics, Franck Le Gall, i amb el jugador del Barça per sospesar la situació.

“Per inscriure Messi, el Barça haurà de fer reduccions de salari”, va dir el president de LaLiga

La lesió arriba en un mal moment al davanter francès, ja que encara no hi ha acord amb el Barça sobre la seua renovació i l’aparador de l’Eurocopa era ideal de cara a poder revaloritzar el futbolista si finalment aquest no accepta ampliar el seu contracte, que finalitza el 30 de juny del 2022.D’altra banda, Ronald Koeman va tornar ahir a Barcelona i es va mostrar optimista respecte a la pròxima temporada. “Tant el president com el club i jo tenim moltes ganes d’afrontar la temporada. Crec que Depay, Eric Garcia i Agüero són molt bons fitxatges. Estem treballant a millorar la plantilla per aspirar al màxim”, va afegir sobre les incorporacions.

Tanmateix, Javier Tebas, president de LaLiga, va manifestar ahir que “el Barça, amb els jugadors que ha incorporat, ja supera el límit de massa salarial que marca LaLiga”. “Per inscriure Messi haurà de fer reduccions de salari. Els dirigents ja saben les normes i hauran de fer un esforç important. Van per bon camí, però han de portar-ho a terme”, va assegurar.

tracking