Depay lidera la golejada de Països Baixos

El nou davanter del Barça anota el primer gol davant de Macedònia del Nord i Wijnaldum segella amb dos més el ple del combinat neerlandès, que acaba primera del seu grup

El blaugrana Memphis Depay celebra el primer gol.

El blaugrana Memphis Depay celebra el primer gol.EFE /EPA / OLAF KRAAK

Països Baixos va firmar un ple de punts al grup C al golejar (0-3) Macedònia del Nord, en un partit on l’oranje va poder disfrutar abans de començar un repte major amb els encreuaments del torneig. Per la seua part, la debutant va marxar amb un altre ple de derrotes i el comiat del seu capità i referent, Goran Pandev.

El davanter va rebre l’afecte de la grada, rivals i els seus companys, que li van fer un passadís, en el moment de ser substituït en el minut 69. Aleshores, el matx estava decantat clarament per a una selecció neerlandesa que, malgrat tenir ja el primer lloc garantit, no va reservar d’inici ningú.

Depay, nou davanter del Barça, va ser l’encarregat d’obrir el marcador als 24 minuts en una bona combinació amb Malen, poc després que Trajovski enviés la pilota al pal en una subtil deixada de Pandev.. A partir d’allà, dins d’un xoc obert, tot va ser més senzill per a Països Baixos, que va gaudir de les millors ocasions per anar ampliant el marcador, la qual cosa no va succeir fins al tram final de la segona part. En aquell període la figura va ser un Wijnaldum que va demostrar la seua capacitat d’arribada a l’àrea que sembla ampliar-se encara més quan juga amb la samarreta de la selecció. El nou jugador del PSG va arribar des de darrere per fer un doblet entre el 51 i el 58. Va ser llavors quan De Boer va decidir donar descansos, la qual cosa va abaixar el ritme fins al tram final.