Anglaterra acaba campiona de grup

República Txeca s'assegura ser una de les quatre millors terceres

Raheem Sterling va marcar l’únic gol del partit.

Raheem Sterling va marcar l’únic gol del partit.MIKE EGERTON / PA WIRE / DPA

La selecció anglesa va certificar el seu accés a vuitens com a primera del grup al batre ahir a Wembley República Txeca gràcies a un solitari gol de Sterling (0-1). El combinat de Southgate no va donar peu a l’especulació i no va dubtar a buscar el triomf, sobretot en els primers 45 minuts, malgrat que això l’obligui a creuar-se amb un component del grup F, el de la mort, encara per decidir.

Els anglesos van ser superiors a una República Txeca que va deixar per moments bones maneres, però que finalment es va veure condemnada a passar com una de les millors terceres per la victòria de Croàcia sobre Escòcia. Sterling va demostrar ser la millor arma ofensiva d’una Anglaterra que va firmar una bona primera part.

El davanter del City va avisar amb una vaselina sobre Vaclik que es va estavellar al pal. L’atacant va ser amb Kane, Grealish i Saka, substitut de Mason Mount, un maldecap per a la defensa txeca, que no va poder evitar encaixar el decisiu 0-1 en el 12.

Grealish, centrecampista de l’Aston Villa, va penetrar a l’àrea i va enviar una bona centrada que va rematar de cap a la xarxa Sterling..