SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ RFEF

David López, del Vilafranca, segon reforç del Lleida

El polivalent centrecampista de 24 anys firma per 2 temporades

David López.

David López.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va fer ahir la seua segona incorporació de cara a la temporada vinent a Segona RFEF, el centrecampista David López, que el curs anterior va jugar al Vilafranca de Tercera. El futbolista de Cornellà de Llobregat, que compleix 25 anys el 8 de juliol, ha disputat 19 partits amb l’equip filial del Lleida i ha anotat un gol.

El migcampista, que firma per dos temporades, va començar la seua etapa sènior al Sant Ildefons de Primera Catalana i el 2017 va fitxar pel Santfeliuenc de Tercera. Posteriorment, va defensar els colors de Terrassa i Horta, abans d’incorporar-se la temporada 2020-21 al Vilafranca, amb el qual va disputar la fase d’ascens a Segona RFEF.

David López acumula més d’un centenar de partits a Tercera, on ha mostrat la seua polivalència, exercint com a migcampista, interior i fins i tot com a mitja punta. Gerard Escoda, director d’operacions i relacions institucionals del Lleida Esportiu, va destacar de David López “el pas endavant que ha fet aquest any amb el Vilafranca, tant en regularitat com en rendiment esportiu”.

Escoda va destacar la polivalència del nou jugador del Lleida, ja que “aquesta versatilitat donarà a l’equip diferents opcions tàctiques i més variants a l’hora de confeccionar l’onze. És dinàmic, molt tàctic i amb una bona conducció de la pilota.

Són característiques que el converteixen en un desequilibrant i capaç de trencar les línies del rival”, va afegir.. El fitxatge de David López és el segon del Lleida Esportiu després del de Roger Figueras, que arriba procedent del Prat.

tracking