SEGRE

VOLEIBOL ENTITATS

El CECELL aglutinarà el voleibol femení

Acord amb Balàfia Vòlei i Claver

Representants dels clubs i el col·legi escenifiquen l’acord.

Representants dels clubs i el col·legi escenifiquen l’acord.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balàfia Vòlei, el CECELL i el col·legi Claver han assolit un acord per enfortir el voleibol lleidatà. Aquest acord històric, en el qual se suma el club del Camp Escolar al conveni que ja tenien les altres dos entitats, farà que el Balàfia Vòlei deixi de tenir de forma progressiva voleibol femení perquè les jugadores passin a engrossir les files del CECELL. En aquest sentit, la pròxima temporada 2021-22, el Balàfia Vòlei només mantindrà tres equips femenins en categoria infantil, cadet i juvenil.

Així mateix, l’acord firmat a tres bandes i que ha estat impulsat pel Balàfia Vòlei, estableix que totes les jugadores que formaven part de la CE Claver jugant en equips escolars i vulguin fer el pas cap a la competició federada ho facin al CECELL.

Mentrestant, el Balàfia Vòlei i el col·legi Claver continuaran potenciant el voleibol masculí mantenint la vinculació entre les dos entitats.

L’objectiu final de l’acord és que el Balàfia Vòlei sigui el referent a Lleida del voleibol masculí i el CECELL del femení.

tracking