SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Laura Barcons, del Voltregà, quart fitxatge del Vila-sana

Competeix a l'OK Lliga des del 2014 i va ser campiona d'Europa amb Espanya

Ramon Porta i Laura Barcons, nou fitxatge del Vila-sana, ahir a Lleida.

Ramon Porta i Laura Barcons, nou fitxatge del Vila-sana, ahir a Lleida.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Laura Barcons Arisa (Vic, 5-1-1999), que les dos últimes temporades ha jugat amb el Voltregà, és el quart fitxatge del Vila-sana de cara a la pròxima temporada, en la qual el club del Pla d’Urgell competirà amb una plantilla totalment renovada. La jugadora de 22 anys, té, malgrat la seua joventut, una àmplia experiència a la màxima categoria, ja que juga a l’OK Lliga des del 2014, quan va debutar amb el club en el qual es va formar, el Manlleu, i amb què es va proclamar campiona de Copa el 2015. Ha estat internacional amb Espanya, amb la selecció de la qual es va proclamar campiona d’Europa el 2018.

“Em va agradar molt el projecte que em van presentar i vinc amb molta il·lusió, amb ganes de competir al màxim i, pels fitxatges que estic veient, l’equip pinta molt bé”, va explicar.

A banda de la jugadora del Voltregà, el Vila-sana ja va anunciar anteriorment la incorporació de les internacionals argentines Luchi Agudo i Vale Fernández, a part de la portera Laia Navarrete, que procedeix del Cuencas Mineras asturià.

De la passada temporada únicament continuen Maria Porta, Victòria Porta i Sara Céspedes. El club busca per completar la plantilla una portera i una o dos jugadores de pista, ja que compta també amb la seua idea formativa de donar minuts a la màxima categoria de l’hoquei femení estatal a joves del filial.

Barcons va assegurar que “m’il·lusiona jugar amb el Vila-sana, perquè és un club que ha fet una aposta decidida per l’hoquei femení” i va destacar que li agrada l’ambient que hi ha en aquesta localitat. “És un poble molt petit, però hi ha molta afició per l’hoquei. Sempre que hem vingut a jugar el pavelló és ple, hi ha molt bon ambient i això ajuda molt les jugadores”, va explicar.

Quant a l’entrenador, Lluís Rodero, va afirmar que no “el coneixia i pel que he parlat amb ell vol que vagi a l’atac. Espero complir l’objectiu del club, guanyar títols i classificar-nos per a Europa”.

En el palmarès de Barcons destaca també que ha estat subcampiona de l’OK Lliga tres vegades, campiona d’Europa sub-17 amb el Manlleu i subcampiona d’Europa aquesta temporada amb el Voltregà.

tracking