SEGRE

Leo Messi renovarà amb el Barça per les dues properes temporades

Messi aixeca la Copa i mostra alegria.

Messi aixeca la Copa i mostra alegria.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi renovarà amb el Barça per les dues properes temporades. Tal com va avançar dimarts Miguel Rico, de El Mundo Deportivo, l’acord entre club i jugador és total i, fins i tot, segons explica La Vanguarda, el club ho anunciaria dijous, coincidint amb Sant Joan i amb l’aniversari del jugador, que en farà 34.

Ja fa algunes setmanes que El món a RAC1 explica que l’acord està fet, i aquest dimarts Miguel Rico ho va confirmar i va dir que l’entesa entre les dues parts ja és total i que la vinculació serà per les dues properes temporades, després que el club hagi pogut fer encaixar el sou de l’argentí en el límit salarial imposat per LaLiga.

Leo Messi va prendre l'any passat la decisió d'abandonar el Barça pel seu descontent amb la junta directiva presidida per Bartomeu tot i que a l'últim moment va fer marxa enrere. L'arribada de Joan Laporta a la presidència va tornar a obrir el diàleg entre el jugador i el club. El president blaugrana, que ja va coincidir amb Messi en la seva anterior etapa, li ha plantejat un projecte esportiu engrescador i guanyador, i on ell s'hi sent a gust. Precisament, aquest era la principal demanda de Messi per renovar amb el Barça.

tracking