SEGRE

DEPORTES

Modric lidera Croàcia cap als vuitens i Escòcia queda eliminada

El madridista va fer el 2-1 i va assistir en el 3-1

Luka Modric celebra la victòria i la classificació de Croàcia.

Luka Modric celebra la victòria i la classificació de Croàcia.EFE/EPA/PETR JOSEK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aparició decisiva de Luka Modric va salvar ahir a la nit Croàcia de l’adeu precipitat a l’Eurocopa i li va proporcionar el bitllet, com a segona de grup, als vuitens de final que se li resisteixen a Escòcia (3-1), una vegada més estancada en la primera ronda d’un gran torneig. Zlatko Dalic, d’entrada, va avançar Luka Modric i va elegir Josip Juranovic en el lateral dret en lloc del jugador de l’Atlètic de Madrid Sime Vrsaljko. Va recuperar per al seu onze Brozovic i va confiar en Bruno Petkovic i Nikola Vlasic com a atac.

El centrecampista del Reial Madrid va marcar el gol que va posar en avantatge el subcampió del món i després va fer la passada en un córner que va rubricar Ivan Perisic per sentenciar el matx. Dos aparicions determinants, en moments decisius, que van impulsar un conjunt balcànic que va arribar al xoc farcit de dubtes, lluny del nivell esperat i amb l’amenaça de l’eliminació sota el braç.

Escòcia va tornar a quedar fora presa de la llegenda negra que la persegueix en els Mundials i les Eurocopes. Al final Steve Clarke va optar pel canvi natural i va ser Stuart Armstrong el que va ocupar el lloc de Billy Gilmour, aïllat des de dilluns per positiu per coronavirus.

El preparador escocès va mantenir la confiança en la resta del seu equip, mentre que Croàcia va remoure la plantilla a la recerca d’una victòria necessària..

tracking