SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Perry, número 26 del draft de la WNBA, fitxa pel Cadí

La nord-americana, de 22 anys i 1,88 metres, va ser elegida per les Indiana Fever

Chelsey Perry, durant la seua etapa universitària al UT Martin.

Chelsey Perry, durant la seua etapa universitària al UT Martin.UTM ATHLETICS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí ha tancat la incorporació de la pivot nord-americana Chelsey Perry, elegida en el draft de la WNBA d’aquest any per les Indiana Fever i que reforça les posicions interiors del conjunt dirigit per Bernat Canut. La jugadora de Middleton (Tennessee), de 22 anys i 1,88 metres, alterna els llocs de center i aler pivot, ja que compta amb un excel·lent rang en el tir exterior, a més d’una presència física que la pot convertir en una de les millors de la Lliga Femenina.

La nova jugadora de l’equip de l’Alt Urgell va començar a practicar bàsquet a la High

School

de Middleton, conquerint el títol estatal amb un equip que va ser capaç de guanyar 67 partits consecutius. La seua etapa universitària la va completar al UT Martin, on es va consagrar com una anotadora des del seu primer curs.

Aquest any va finalitzar la seua carrera a Tennessee com a líder històrica de les Skyhawks en taps (228) i la tercera en punts (1.963). El seu rendiment va cridar l’atenció de diverses franquícies de la WNBA i apuntava al número 9 del draft per les Lynx, però finalment va ser elegida al lloc 26 per les Fever.

El seu any com a rookie a la WNBA amb prou feines ha tingut oportunitats i, després de ser tallada al maig, va decidir provar talent a Europa.. Perry és la segona incorporació del Cadí per a la pròxima temporada després de l’arribada de la internacional letona Paula Strautmane, que el curs anterior va ser al Pécs hongarès i que té experiència a l’Eurolliga amb el Riga. Bernat Canut ja compta amb set peces a la plantilla de la campanya que ve al confirmar-se la continuïtat de Laura Peña, Gala Mestres, Laia Raventós, Ariadna Pujol i Irati Etxarri. Ara, el principal objectiu de la direcció tècnica és reforçar encara més el joc interior amb una pivot europea. L’altra prioritat és una escorta de perfil anotador per pal·liar el dèficit que va tenir l’equip durant tota la temporada passada.

Laura Peña, convocada per la sub-23 de 3x3Laura Peña, base del Cadí, ha estat convocada per la Federació Espanyola per formar part de la selecció estatal sub-23 de bàsquet 3x3 que participarà a la Nations League de Tel-Aviv, que tindrà lloc entre els dies 28 i 30. La base de Vilassar de Mar, que complirà la seua tercera temporada a la Lliga Femenina amb el conjunt de l’Alt Urgell, comparteix convocatòria amb cinc jugadores més: Aina Ayuso (Saragossa), María Barneda (Zamarat), Maria Erauncetamurguil (Ensino), Andrea Hernangómez (Fairfield Stags) i Natalia Rodríguez (Ferrol). Espanya també estarà representada per un equip masculí.

tracking