Claesson dona a Suècia el primer lloc

Un gol en el minut 94 acaba amb la resistència de Polònia, eliminada

Viktor Claesson celebra el tercer gol per als suecs.

Viktor Claesson celebra el tercer gol per als suecs.IGOR RUSSAK / DPA

La selecció de Suècia es va imposar (3-2) a la de Polònia per classificar-se com a primera, davant d’Espanya, malgrat els intents del rival per no quedar eliminat. Els jugadors de Janne Andersson van tenir més pegada, amb un doblet de Forsberg, i a més van fer gala per moments de la traça en defensa dels últims partits.

L’1-0 als dos minuts va ser una llosa per a Polònia, però després de 20 minuts dolents van començar a arribar. Les parades d’Olsen van frenar els intents dels de Paulo Sousa i a sobre Forsberg va doblar la renda sueca en una contra.

Lewandowski es va encarregar que no fos la sentència, ja que va retallar amb un míssil a l’escaire i Suècia es va tancar. Els de Sousa van canviar el destí del grup, amb el segon de Lewandowski en el minut 84, però encara els faltava culminar la remuntada.

Llançats i sense mirar enrere, Suècia els va castigar en el temps afegit, per deixar Espanya segona i avançar com a primera en una cita contra un tercer. Polònia va haver d’acomiadar-se amb un únic empat davant dels espanyols.