SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

La V Milla Solidària del Secà, primera prova presencial

Serà el 2 de juliol i la recaptació s'entregarà a l'Associació Down Lleida

La cinquena edició de la Milla Solidària del Secà es va presentar ahir a la Diputació.

La cinquena edició de la Milla Solidària del Secà es va presentar ahir a la Diputació.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida tornarà a tenir una carrera popular d’atletisme amb participació presencial. Serà el proper 2 de juliol amb la disputa de la cinquena edició de la Milla Solidària del Secà de Sant Pere, que donarà tots els diners que es recaptin a l’Associació Down Lleida.

“És una bona notícia que pugui fer-se una altra vegada una prova presencial”, va destacar ahir el diputat Jordi Verdú, que va presentar la cursa a la Diputació juntament amb el president de l’Associació de Veïns del Secà, José Carreiro, i l’organitzador de la prova, Manel Serrano. A l’acte també van assistir el regidor d’Esports de la Paeria, Ignasi Amor, i el representant territorial d’Esports, Joan Segura.

Just l’endemà, el 3 de juliol, està previst que es disputi al Palau d’Anglesola l’Agro-Llobera Palau Night Run By Cursa de Sant Blai, que serà la primera prova presencial de la Lliga Ponent Híbrida..

La Milla Solidària del Secà està prevista a les 19.30, encara que una hora abans es disputaran les curses infantils. La prova, segons va explicar l’organitzador, presenta diverses novetats. La primera, que en lloc d’un circuit de 800 metres, al qual els participants feien dos voltes, se n’ha preparat un de 536, al qual faran tres voltes. La segona és que podrà triar-se disputar la Milla presencialment o de manera virtual. En aquest cas, cadascú escollirà el dia i hora i haurà de penjar la foto amb el dorsal en xarxes socials.

Una tercera novetat és que abans de la cita, el 30 de juny, les atletes Eva Ledesma i Meritxell Bonet celebraran unes jornades atlètiques infantils en col·laboració amb l’IE Torre Queralt, al mateix centre.

Quant a la Milla presencial, no hi haurà categories i es disputaran diferents carreres d’entre 20 i 25 atletes en cada, mesurant-se els temps de tots els corredors i es donarà premi només als tres primers de la prova masculina i de la femenina. El termini d’inscripcions es tanca dilluns vinent, dia 28. El preu és de 5 euros i, només 1 euro a les infantils, per a participants de 3 a 13 anys i en les quals hi haurà diferents distàncies, entre els 80 i els 500 metres, segons les edats. L’organització espera entre totes les modalitats uns 250 participants.

tracking