BÀSQUET EUROBÀSQUET

La selecció, eliminada a quarts per Sèrbia

Les jugadores sèrbies celebren la classificació per a semifinals.

Les jugadores sèrbies celebren la classificació per a semifinals.EFE/ KAI FÖRSTERLING

La selecció espanyola femenina de bàsquet no lluitarà per les medalles a l’Eurobàsquet al ser superada ahir per Sèrbia per 71-64 a la pròrroga del partit de quarts, en un xoc molt igualat jugat de tu a tu per part dels dos equips.

Espanya va sortir conscienciada del rival que tenia davant, igual que Sèrbia, i des que la pilota va sortir de les mans de l’àrbitre principal ningú va concedir res a l’oponent. Els dos equips van apostar per la defensa, per ofegar la creació de joc i el tir del contrari i Espanya va treure millor nota, perquè Sèrbia no va anotar triples en els primers vint minuts, 0 de 8, i perquè la va superar en rebots, 17-25 al descans. La igualtat va portar el partit a la pròrroga, en la qual l’equip serbi va sentenciar i Espanya només va anotar dos punts.