SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Perry: “Serà fantàstic jugar aquesta

Chelsey Perry, amb la samarreta de les Indiana Fever de la WNBA.

Chelsey Perry, amb la samarreta de les Indiana Fever de la WNBA.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Chelsey Perry, el nou fitxatge del Cadí, assegura que “serà fantàstic poder jugar aquesta temporada davant del públic del Palau. Estic molt agraïda per aquesta oportunitat, tinc ganes de conèixer les meues companyes per posar-me a treballar en un any que espero sigui brillant i extraordinari”.

Per la seua part, el tècnic Bernat Canut va assenyalar que la segona incorporació del conjunt de l’Alt Urgell, que va avançar SEGRE, “té una gran capacitat atlètica. Juga d’esquena a la cistella, però també té amenaça de tres, on té un talent especial.

Està millorant molt en el seu joc de cara i, com a rookie, s’haurà d’endurir fins al nivell que exigeix la Lliga Femenina. L’ajudarem perquè se senti còmoda, creixi i exploti tot el seu potencial amb nosaltres”.

La nord-americana jugarà al Cadí després de debutar aquesta temporada a la WNBA amb les Indiana Fever, franquícia que la va elegir al lloc 26 del draft. Nascuda a Middleton (Tennessee) el 7 de juny del 1999, Perry és una de les jugadores que més impacte van tenir a la Universitat de Tennessee a Martin, i es va convertir en la líder històrica en taps i tercera en anotació i va ser guardonada com a atleta del 2021 a l’Ohio Valley Conference de l’NCAA abans de debutar a la WNBA.

tracking