SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Lleida, a la Champions

L'Inter d'Escaldes andorrà, amb cinc lleidatans, juga la ronda preliminar || Derroten el campió de les illes Fèroe i avui s'enfronten al Prishtina kosovar

Lleida, a la Champions

Lleida, a la ChampionsFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Inter d’Escaldes, amb cinc lleidatans en el seu onze, va aconseguir dimarts un resultat gens habitual en el futbol andorrà a nivell internacional, una victòria sobre l’HB de les illes Fèroe que el va classificar per jugar avui la final de la ronda preliminar de la Lliga de Campions. Un solitari gol de Jordi Betriu, davanter de Coll de Nargó, va permetre que els campions andorrans puguin enfrontar-se al Prishtina kosovar per una plaça en primera ronda, on el premi serà enfrontar-se al Ferencvaros hongarès.

A banda de Betriu, també van ser titulars els lleidatans Pau Bosch, Adrià Gallego, Fede Bessone i Genís Soldevila, en un equip que dirigeix Alberto Lopo, exjugador de l’Espanyol.. “Sabíem que era complicat guanyar el primer partit per la seua teòrica superioritat, per la qual cosa era crucial aprofitar les poques ocasions que podíem tenir. Per a nosaltres és una cosa històrica, hi va haver molta emoció al camp.

No hi va haver gaire temps per a celebracions, perquè érem conscients que davant tenim el partit de la nostra vida. Si som capaços de guanyar el Prishtina i ficar-nos en la primera ronda serà una cosa espectacular per a nosaltres”, afirma Genís Soldevila, que aquesta temporada ha marcat 13 gols a la Lliga.

“La relació amb els companys és molt bona i cal tenir en compte el que això significa per a jugadors com nosaltres, que sempre hem estat en categories com Segona B i Tercera”, afegeix l’ex del Lleida Esportiu i Balaguer.. Adrià Gallego va fer broma dimarts passat amb una imatge de l’exterior de l’arcaic estadi de Durrës, a Albània, on fins i tot hi havia un cavall aparcat. “Aquest és l’estadi on juguem el primer partit de la prèvia i l’altre on es jugarà la final, buscar les 7 diferències”, va publicar el lleidatà a les xarxes socials, comparant el Niko Dovana Stadium –construït el 1965, té una pista d’atletisme de terra que envolta el camp de joc– i el Krestovski Stadium de Sant Petersburg, on es jugarà la final de la Lliga de Campions el 2022.

Els jugadors de l’Inter d’Escaldes celebren la victòria sobre l’HB, campió de les illes Fèroe.

Els jugadors de l’Inter d’Escaldes celebren la victòria sobre l’HB, campió de les illes Fèroe.INTER D’ESCALDES

Lleida, a la Champions

Lleida, a la ChampionsFAF

Els jugadors de l’Inter d’Escaldes celebren la victòria sobre l’HB, campió de les illes Fèroe.

Els jugadors de l’Inter d’Escaldes celebren la victòria sobre l’HB, campió de les illes Fèroe.INTER D’ESCALDES

tracking