SEGRE

VÍDEO | Així ha estat l'espectacular caiguda de Marc Márquez a Assen

Marc Márquez a Assen

VÍDEO | Así ha estat l'espectacular caiguda de Marc Márquez a AssenBox Repsool

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marc Márquez es va mostrar alleujat per "estar en bones condicions" després de la caiguda d’aquest divendres en els entrenaments lliures del Gran Premi dels Països Baixos, encara que va apuntar que hauran d’estudiar l’ocorregut per no perdre confiança en aquesta corba.

"Em sento afortunat d’estar en bones condicions en general, aquest tipus de caigudes poden ser molt dures i perilloses. És dolorós, però no passa res. Ha estat una caiguda estranya; no vaig pensar que estava per sobre del límit i rodava com si estigués en la sessió del matí, trobant el límit i el camí a seguir," va dir en declaracions facilitades pel seu equip.

Márquez, que va ser sisè en els lliures després de la seua victòria a Alemanya en l’últim Gran Premi, va explicar que hauran de saber l’ocorregut per poder rodar al límit. "En aquesta corba confiem molt en el control de tracció, però sembla ser que alguna cosa ha passat i quan he canviat la marxa, la part posterior ha començat a lliscar i després he caigut", va afirmar.

tracking