SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Amateur masculí per a l'AEM

Recupera aquest equip, que començarà a la Quarta Catalana, per donar sortida als juvenils que ara havien de deixar el club per edat || Carlos Sisteré diu que l'exercici acabarà sense pèrdues

Plantilla i cos tècnic de l’AEM femení, que va finalitzar la competició en una excel·lent cinquena posició.

Plantilla i cos tècnic de l’AEM femení, que va finalitzar la competició en una excel·lent cinquena posició.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM, després d’haver convertit el seu sènior femení en l’equip de referència del futbol lleidatà, recuperarà la temporada que ve l’amateur masculí, segons va confirmar el president de l’entitat, Carlos Sisteré. “Estem treballant bé el futbol formatiu i al final de cada temporada ens trobem que hi ha juvenils que canvien de categoria per l’edat i se n’han d’anar a jugar a altres clubs”, explica. “Els més destacats se’n van a equips de Primera o Segona Catalana, però amb aquesta iniciativa volem donar-los l’oportunitat de seguir al club. És una manera de donar continuïtat al treball que estem fent”, afegeix el president.

L’equip haurà de començar a competir a Quarta Catalana, ja que Sisteré veu molt difícil aconseguir una plaça a Tercera. L’AEM recupera d’aquesta manera un equip que no tenia des de feia uns sis anys.

El club, que la pròxima temporada posarà 38 equips en competició, té actualment tres Juvenils masculins, el més alt el Preferent. “Sí que ens agradaria ascendir a la Divisió d’Honor, però és molt difícil”, valora el dirigent.

Carlos Sisteré fa una valoració “molt positiva” d’una temporada que, admet, “ha sortit millor del que esperàvem”, pel que fa a les afectacions de la Covid-19. “Al club no hem tingut casos”, explica. “Sí que hi ha hagut gent confinada, però ha estat a causa de contactes en l’àmbit escolar o familiar.”

Destaca també que, en un any complicat, el club no només tancarà l’exercici sense pèrdues, sinó que “calculem tenir fins i tot un petit superàvit. Hem fet una bona gestió i tenim el suport de molts patrocinadors”.

El club té un pressupost global d’uns 460.000 euros, dels quals 220.000 són per a l’equip femení que competeix a la Segona divisió i que aquesta temporada ha finalitzat la Lliga en la cinquena posició, lluitant per l’ascens a la màxima categoria femenina.

Sisteré també valora molt positivament la temporada de l’equip femení, que en la següent, que serà la tercera a Segona, tornarà a lluitar per l’ascens.

Després de la marxa del tècnic Roger Lamesa, el club ja té decidit que el nou entrenador sigui Óscar Corbacho, tècnic de l’Espanyol B, però no ho anunciarà fins a l’1 de juliol, ja que té contracte amb l’entitat blanc-i-blava fins al dia 30 d’aquest mes.

A l’equip femení li faltarien només tres fitxatges i l’objectiu és intentar de nou l’ascens a l’elit

Quant a la confecció de la plantilla, després d’anunciar dimecres passat el fitxatge de la internacional veneçolana May Astudillo, el tercer reforç, el club espera tres fitxatges més per donar, en principi, la plantilla per tancada.

tracking