SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

L'Inter andorrà, eliminat de la Champions

Cinc lleidatans van ser titulars

El lleidatà Adrià Gallego, de blanc, intenta controlar la pilota durant el partit.

El lleidatà Adrià Gallego, de blanc, intenta controlar la pilota durant el partit.INTER D’ESCALDES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Inter d’Escaldes andorrà va caure ahir eliminat de la Lliga de Campions al perdre la final del torneig preliminar davant del Prishtina, representant de Kosovo (2-0). L’equip andorrà va comptar amb cinc lleidatans en l’onze titular: Pau Bosch, Adrià Gallego, Fede Bessone, Jordi Betriu i Genís Soldevila, de la mateixa manera que a les semifinals davant de l’HB de les illes Fèroe.

Tanmateix, ahir l’Inter d’Escaldes no va tenir l’oportunitat de perforar la porteria rival i ara haurà de disputar la Conference League juntament amb dos equips andorrans més, el FC Santa Coloma i el Sant Julià.

El Prishtina es va avançar en la recta final de la primera meitat, gràcies a un gol de Krasniqi. Després d’un quàdruple canvi del tècnic Alberto Lopo, exjugador de l’Espanyol, va arribar el segon gol dels kosovars, obra també de Krasniqi.

Malgrat que els andorrans van continuar lluitant, el Prishtina es va emportar el premi de disputar la primera eliminatòria de la Champions amb el Ferencváros hongarès. A la Conference League, l’Inter es mesurarà al Teuta albanès o al Sheriff Tiraspol moldau.

tracking