SEGRE

DEPORTES

Morata denuncia amenaces de mort a la seua dona i fills

“Tant de bo la gent es posés al meu lloc”, lamenta el davanter de la selecció

El tècnic Luis Enrique firma un autògraf al centre de Madrid.

El tècnic Luis Enrique firma un autògraf al centre de Madrid.JOSÉ RAMÓN HERNANDO / EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Álvaro Morata, davanter de la selecció espanyola, va lamentar els centenars de comentaris que ha rebut a les xarxes socials després de la fase de grups de l’Eurocopa i va revelar haver rebut amenaces i insults a la seua família després de l’Espanya-Polònia. “Vaig rebre amenaces, insults a la meua família, que tant de bo es morin els meus fills. Vaig estar 9 hores sense dormir. Em molesta que ho hagin de viure la meua dona i els meus fills. Ara estic bé, potser fa uns anys hauria estat fotut”, va manifestar a la Cadena Cope.

“Entenc que se’m critiqui perquè no he fet gol, però tant de bo la gent es posés al lloc de qui rep amenaces, que et diguin que es morin els teus fills. Cada vegada que arribo a l’habitació, el meu telèfon a un altre lloc. El que em molesta és que ho diguin a la meua dona, que ho diguin als meus fills. Els diuen de tot. No he dormit gens aquests dies per l’adrenalina. Sóc el més feliç, però em fot no fer bé la meua feina”, va afegir el jugador de la Juventus.

Preguntat per les seues paraules després de l’empat contra Polònia, quan va dir que “opinar és gratis” per als aficionats, va admetre que ho va afirmar “amb ràbia per haver empatat en una Eurocopa. No em posaré xulo davant de tot Espanya. Tant de bo la gent es posés a l’altre lloc. La gent xiula perquè és el que escolten, hi ha molta gent que incita a això”, va apuntar el davanter de la selecció.

Dinar de l'equip a Madrid

Així mateix, Luis Enrique es va endur ahir jugadors i cos tècnic a dinar a un restaurant de moda de Madrid, al costat de la Puerta de Alcalá, aprofitant el dia sense entrenaments per recarregar piles i mantenir el bon ambient en el grup. Per tercera ocasió des que va arrancar la concentració a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, la selecció espanyola va sortir de la bombolla per celebrar un àpat.

Les dues primeres ocasions va ser en restaurants propers, però ahir l’autobús els va portar fins a ple centre de Madrid al restaurant Aarde. Alguns futbolistes van completar entrenaments personificats al matí i després van retre un homenatge als seus assistents: Toni Guerra, Joaquín Retamosa i Guillermo Garaizabal.

Investiguen les actituds homòfobes d'ultres hongaresos

La UEFA ha obert una investigació disciplinària en relació amb possibles incidents discriminatoris en el partit entre Alemanya i Hongria a Munic. Aquesta investigació fa referència a “incidents i comportaments a les tribunes”, va precisar un portaveu de la UEFA.

Segons el diari Bild, els ultres hongaresos haurien cantat “Alemanya, Alemanya, homosexuals” abans de l’inici del partit. El compte Twitter Fans de futbol contra l’homofòbia (FFgH) va preguntar sobre el tema a la UEFA dimecres, publicant la foto de dos aficionats hongaresos que portaven una pancarta homòfoba.

La UEFA ja va obrir un altre expedient després del partit entre Hongria i França a Budapest, on es van sentir càntics des de la grada quan jugadors com Mbappé i Benzema tocaven la pilota.

El Gal·les-Dinamarca obre avui els vuitens

Gal·les i Dinamarca s’enfronten avui (18.00, Cuatro) en l’inici de la ronda de vuitens de final, un duel que es disputa a Amsterdam. Així mateix, una de les favorites al títol, Itàlia, s’enfronta a les 21.00 (Telecinco) a Àustria a Wembley. Per als austríacs és un partit històric, ja que mai abans no havien assolit aquesta eliminatòria.

La UEFA permetrà retirar les cerveses

La UEFA no tornarà a col·locar botelles de cervesa sense alcohol vora els jugadors musulmans en les rodes de premsa posteriors als partits de l’Eurocopa. La decisió arriba després de la polèmica provocada per Paul Pogba, quan va retirar la beguda del patrocinador del torneig després d’un partit.

Robert descarta canviar de porter

El tècnic lleidatà Robert Martínez, seleccionador de Bèlgica, va descartar demà davant de Portugal canviar el seu porter titular, Courtois, pel suplent, Mignolet, porter del Bruges amb millors números en els penals. A més, va assegurar que “som un equip dinàmic que es construeix en l’atac”.

“Busquets és clau a la selecció espanyola”

“Busquets és el que comença totes les jugades. Haurem de frenar-lo, que no es pugui moure sense pressió”, va dir ahir el croat Mateo Kovacic sobre el partit de dilluns amb Espanya. “Serà important intentar tenir la pilota”, va afegir.

Akinfeev prefereix la classificació d’Ucraïna

El porter rus Igor Akinfeev, retirat de la selecció, vol que Ucraïna elimini Suècia malgrat que la inclusió de Crimea en la samarreta de l’equip dirigit de Xevtxenko va causar polèmica. “Els suecs han millorat, però vull que perdin”, va manifestar Akinfeev.

tracking